Bobike fietsstoeltjes & accessoires

Bobike-fietsstoeltjes en -windschermen 

Met een Bobike-fietsstoeltje trek je samen met je kind er heerlijk op uit tijdens een fietstocht op je Stella e-bike. De vrije natuur in, de wind door je haren, de zon op je gezicht. De fietsstoeltjes van Bobike behoren tot de veiligste en meest comfortabele kinderzitjes die je maar kunt vinden! Wanneer jouw kind voor langere tijd stevig rechtop kan zitten, mag het mee op de fiets. Gemiddeld is dat bij een leeftijd van 9 maanden tot 1 jaar, want dan zijn de nek- en rugspieren van je kind namelijk sterk genoeg en bestand tegen het gehobbel op de fiets. 

Bij Bobike vind je fietsstoeltjes die je zowel voor- als achterop je Stella e-bike kunt bevestigen. Bobike-voorzitjes kun je gebruiken tot 3 jaar oud, Bobike-achterzitjes tot zelfs 10 jaar oud. De fietsstoeltjes staan garant voor een veilige fietsrit. 

Stella Fietsen heeft Bobike Exclusive-fietsstoeltjes in diverse trendy kleuren in het assortiment. Deze exclusieve fietsstoeltjes zijn stijlvol, fris en passen perfect bij de Stella e-bikes. De luxe voorgevormde gordels zijn met één hand te verstellen en ze houden je kindje rechtop, zelfs wanneer het in slaap valt. Een mooie en veilige fiets-accessoire die door de Consumentenbond het predicaat Best Getest en Beste Koop heeft gekregen. Bobike-kinderzitjes passen perfect op de Stella-mamafiets. 

Bobike-voorzitjes 

Neem je voor het eerst je kind mee tijdens een tocht op je elektrische fiets? De Bobike Exclusive Mini is een fietsstoeltje voor aan het stuur en geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf ongeveer 9 maanden tot 3 jaar of tot een lichaamsgewicht van 15 kg. In het Stella-assortiment vind je kinderzitjes speciaal ontworpen voor langere tochten. De voorzitjes zijn voorzien van gordels met zachte covers voor extra comfort en worden geleverd inclusief montagemateriaal. Zo kun je veilig met je e-bike op pad! 

Bobike-achterzitjes 

Wanneer je kind te groot wordt voor een voorzitje is de Bobike Exclusive Maxi een zeer geschikte én veilige optie. De Bobike Exclusive Maxi is een kinderzitje dat je achterop je elektrische fiets monteert, met extra bescherming rondom het heeft. Het stoeltje is geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf ongeveer 18 maanden tot 6 jaar of tot een lichaamsgewicht van 22 kg. Het slanke design in combinatie met de verhoogde bescherming, maakt Bobike een eenvoudig te gebruiken fietszitje. Perfect voor een druk gezin dat dagelijks te maken heeft met woon-werkverkeer op de Stella-e-bike. Kun je tussendoor in stijl je kind naar de opvang of naar school brengen! 

Bobike-windschermen 

Een windscherm is eigenlijk onmisbaar wanneer je met je kind een tocht maakt op de elektrische fiets, vooral in Nederland, waar het vaak genoeg stevig waait. Dit Bobike-windscherm beschermt je kind tegen zon, wind, regen en viezigheid. Hierdoor kunnen jullie allebei onbezorgd genieten van elke fietsrit. Het windscherm heeft een solide en transparant scherm en is slagvast. Een fijne toevoeging aan jouw Stella-e-bike.