Al 10 jaar de e-bikespecialist voor jou

Al tien jaar staat Stella voor jou klaar. Al tien jaar service op locatie en persoonlijke aandacht. Al tien jaar maakt Stella haar klanten blij met een betaalbare e-bike. Daar doet Stella het voor, elke dag met veel plezier. Tien jaar, dat mag gevierd worden!

Profiteer van inruilkorting tot €655,- 1

Het is tijd voor een compleet nieuwe fietservaring! Pak nú je kans! Ruil vandaag je fiets nog in en ontvang tot €655,- inruilkorting1 bij aanschaf van een nieuwe e-bike! Daarnaast geniet je ook van de Stella service aan huis. Zo kun je onze e-bikes gratis thuis in je eigen omgeving uitproberen en komen wij gewoon bij je langs voor een servicebeurt op locatie.

Download de gratis e-bike brochure of plan een gratis proefrit en profiteer direct!

Benieuwd naar onze kortingen en e-bikes voor extreem scherpe prijzen? Download de gratis brochure en profiteer direct!

Onze E-bike Testcenters zijn geopend! Je bent van harte welkom om onze e-bikes te testen tijdens een gratis proefrit. Uiteraard hanteren we alle corona-richtlijnen.

Download de gratis e-bikebrochure!

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!

1Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike met middenmotor. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2Garantie en service op locatie in België. Service alleen op afspraak. 3Bij voorraadmodellen gedurende looptijd van de actie.