E-bike Actieradius Verdubbelaar

E-bike Actieradius Verdubbelaar

Alleen bij Stella! Niet brons, niet zilver, niet goud maar... een DIAMOND XXL Accu met actieradius tot wel 200 kilometer!

Actieradius tot 200 kilometer + minimaal €600 inruilpremie

De unieke combinatie van een Ultra Efficiency Motor + Diamond XXL Accu zorgt voor een actieradius tot wel 200 kilometer! Uniek in Nederland en alleen bij Stella! Met de E-bike Actieradius Verdubbelaar van Stella kom je veel verder dan je gewend bent. Profiteer nú en je ontvangt ook nog gegarandeerd een minimale inruilpremie van €600 op alle geselecteerde e-bikes!*

 

Benieuwd? Download de gratis brochure

Benieuwd naar alle Stella e-bikes? Download dan nu de gratis e-bike brochure!

Ontelbaar veel redenen om voor Stella te kiezen

Wij onderscheiden ons door rechtstreeks aan de consument te leveren. Door ons unieke concept blijft er geen geld bij dure tussenschakels als een dealernetwerk liggen. Dit zorgt ervoor dat wij de beste e-bikes, voor een wel heel eerlijke prijs kunnen leveren. En onze persoonlijke levering? Wij bezorgen gratis!

190325_nationale_inruil_bus-v01.jpg

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

*Niet i.c.m. andere lopende acties. Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella E-bike. Alleen geldig op de adviesprijs en op alle Hybrid+ modellen. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. Garantie en service op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu (op de Hybrid Collectie e-bikes aangekocht na 8 mei 2017) en twee jaar garantie op het motorpakket. Bij voorraadmodellen en afhaal bij de Stella fabriek. Actie geldig t/m 16-04-2019.