Stella opent E-bike Testcenter in Antwerpen

Stella opent E-bike Testcenter in Antwerpen

Vanaf vrijdag 17 juli is ons nieuwe E-bike Testcenter in Antwerpen geopend! U bent van harte welkom om alle Stella e-bikes te testen!

Tot €400 E-bike Korting

Tijdens de E-bike Zomer Kortingen ontvangt u tot €400 korting1 op een Stella e-bike bij aanschaf van een Stella accessoires. We snappen dat u snel gebruik wil maken van uw nieuwe e-bike en daarom zijn diverse modellen direct uit voorraad leverbaar! Download de gratis brochure en profiteer direct!

Ervaar het zelf met een proefrit

U bent van harte welkom om vanaf vrijdag 17 juli in ons nieuwe E-bike Testcenter in Antwerpen een gratis proefrit te maken op onze Stella e-bikes. Uiteraard hanteren wij de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad. Zo weet u zeker dat u in een veilige omgeving een proefrit kunt maken.

Ontvang een gratis goodiebag!

Bezoek één van onze E-bike Testcenters en ontvang een gratis goodiebag! Download hier de coupon en lever die in bij een E-bike Testcenter bij u in de buurt.

Plan een afspraak of Plan uw route

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

.

1Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike met Shimano Nexus 8 naaf. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2Garantie en service op locatie in België. Service alleen op afspraak. 3Bij voorraadmodellen gedurende looptijd van de actie.