Ontdek jouw állerbeste e-bikedeal!

Ontdek de allerbeste 
e-bikedeal voor jou!

Lente in aantocht! Hoe fijn is het om de natuur te verkennen op onze premium e-bikes, high-end elektrische fietsen met een oogstrelend design. 

Bij Stella Bikes hebben wij alles in huis voor jouw ideale e-bike. En nog voor een eerlijke prijs ook! Ontdek nu ons fantastische actie-aanbod premium e-bikes en test in alle rust jouw favoriete fiets(en), gratis en voor niets. Een premium e-bike voor de állerbeste prijs? Doen we! 

Kom direct langs in jouw dichtstbijzijnde Stella-winkel voor een gratis testrit en ontdek jouw unieke e-bikedeal. Wij helpen je dolgraag op weg!

BE-230306_Maart_Brochure-desktop-1080x1080
BE-230306_Maart_CTA_Brochure-mobile-1300x330

Download de gratis e-bikebrochure!

Liever eerst op ontdekkingstocht in onze gratis e-bikebrochure? Mag ook! Check onze actuele (actie)prijzen, de nieuwste collectie, scherpe deals en nog veel meer leuks. Je hebt 'm zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Zo'n 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis

1Getoonde prijzen zijn met de standaard accu. Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella. Acties zijn geldig van 6 maart t/m 2 april 2023. Niet i.c.m. andere lopende acties. Alleen geldig op de getoonde verkoopprijs. Bestellingen via een lease- of fietsplan uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. De getoonde actie is alleen geldig in België.