BE_220221_Voila-doen-we-ActieHero-2880x1120
BE_220221_Voila-doen-we-ActieHero-750x860

Fiets na een testrit de lente in! 👌

Nu het lente is heb je ongetwijfeld nog meer zin om buiten te komen: een frisse neus halen tijdens een fietstocht, genieten van die eerste zonnestralen ...bij Stella gunnen we iedereen dat gelukzalige gevoel dat die eerste lentekriebels geeft.

Misschien geeft een e-bike kopen jouw ook wel kriebels? En heb je vragen zoals: 'Hoe rijdt een e-bike?', 'Is het wel iets voor mij?' Bij Stella begrijpen we die gezonde nieuwsgierigheid en nemen we alle stress bij je weg. Hoe we dat doen? Door een gratis testrit.

Wil je de lente infietsen op een e-bike? Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor een testrit! Nieuwsgierig?

Profiteer nu van onze speciale deals!1

Klaar voor een (nieuwe) e-bike? Mooi!  Je ontvangt nu tot maar liefst €350,- e-bikekorting1 op alle geselecteerde e-bikes, zoals onze prachtige Livorno Premium MDB, een sportieve allround e-bike met krachtige Bosch-middenmotor, waardoor je binnen no-time op je werk of in de stad bent.

Wij geven dolgraag advies, dus kom gauw langs in één van onze winkels, óf maak een afspraak aan huis. Je kunt in alle rust jouw favoriete e-bike(s) testen, gratis en voor niets. Fijn om te weten: onze e-bikes zijn ruim op voorraad, dus je kunt volgende week al genieten van jouw droommodel!

Dé perfecte e-bike samenstellen in jouw dichtstbijzijnde E-bike Testcenter? Dat doen we voor jou!

BE_220221_Voila-doen-we-CTA_Brochure-desktop-1080x1080
BE_220221_Voila-doen-we-CTA_Brochure-fragment-1100x320

Download de gratis e-bikebrochure!

Ontdek jouw e-bikedeals in onze gratis e-bikebrochure. Boordevol info over Stella, actuele (actie)prijzen en nog veel meer leuks. Je hebt 'm zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Zo'n 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis

1Alleen geldig bij aanschaf van de getoonde e-bikes, zolang de voorraad strekt. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de verkoopprijs. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. De getoonde actie is alleen geldig in België. 2Garantie en service op locatie in België. Service alleen op afspraak. Kijk voor de algemene voorwaarden op stellabikes.be. 3Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu en twee jaar garantie op het motorpakket. Lopende actie is inclusief getoonde accu. Iedere accu-upgrade heeft een waarde van 200 euro. Actie geldig t/m 31 maart 2022.