210329-LenteVoordeel-ActieHero-2880x1120
210329-LenteVoordeel-ActieHero-750x860

E-bike lentevoordeel bij Stella!

Het wordt lente! De temperaturen gaan stijgen en dat betekent perfect fietsweer! Fiets de lentezon tegemoet op een nieuwe Stella e-bike! Proefrit maken? Bezoek één van onze E-bike Testcenters en ontvang gratis een goedgevulde goodiebag!

Profiteer van e-bike lentekorting tot €949,-!

Wij beginnen de lente goed, want je ontvangt nu tot €949,- korting op een nieuwe Stella e-bike! En alle voorraadmodellen zijn extra scherp geprijsd! Door ons unieke concept, directe levering vanuit onze eigen e-bikefabriek, hebben wij altijd e-bikes op voorraad. Wees er snel bij, zodat je als eerste kunt genieten van een fietstocht in de lentezon.

Daarnaast geniet je ook van de Stella service aan huis. Zo kun je onze e-bikes gratis thuis in je eigen omgeving uitproberen en komen wij gewoon bij je langs voor een servicebeurt op locatie.

210329-LenteVoordeel-Korting-2e3ekolom-1120x860
210329-LenteVoordeel-Ebike-2e3ekolom-1120x860-2
210329-LenteVoordeel-Ebike-Livorno-2e3ekolom-1120x860

Download de e-bikebrochure of maak veilig en gratis een proefrit!

Benieuwd naar onze lentekorting en e-bikes voor extreem scherpe prijzen? Download de brochure en profiteer direct!

Liever meteen een gratis proefrit maken? Geen probleem! Je kunt nu veilig en in een bepaald tijdslot jouw eigen proefrit plannen in een E-bike Testcenter bij jou in de buurt. En het leukste: als je onze winkel bezoekt krijg je gratis een goedgevulde Stella-goodiebag!

Wij hebben extra voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne genomen voor onze adviseurs en in onze E-bike Testcenters. Uiteraard hanteren we alle richtlijnen. 

Download de gratis e-bikebrochure!

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis

1Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike met middenmotor. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2Garantie en service op locatie in België. Service alleen op afspraak. 3Bij voorraadmodellen gedurende looptijd van de actie.