BE_2201_Solden-ActieHero-2880x1120-LAATSTE-KANS
BE_2201_Solden-HomepageActieHero-750x860-LAATSTE-KANS

Laatste kans! Profiteer nu nog van de Mega Solden Deals!

Dat is je allerlaatste kans! De Solden is bijna voorbij, wat betekent dat je alleen deze week nog profiteert van onze Mega Solden Deals. Zo kun je wel héél voordelig de mooiste fietstochten op jouw nieuwe e-bike maken. Bezoek snel een E-bike Testcenter bij jou in de buurt voor een gratis proefrit óf maak een gratis proefrit aan huis!

Profiteer alléén deze week nog van onze Mega Solden Deals

Het is nu of nooit tijdens de E-bike Solden bij Stella. Je profiteert alléén deze week van extreem hoge e-bikekortingen! 1 Wat dacht je bijvoorbeeld van onze prachtige Livorno-showroommodellen, nu voor maar €1.799,-. Alleen in de winkel verkrijgbaar, dus kom gauw langs in jouw dichtstbijzijnde filiaal voor een gratis proefrit en sluit direct jouw deal. Vandaag kopen = morgen fietsen. Bike & go!

Voor de E-bike Solden bij Stella geldt: op = op! Dus wees er snel bij, want onze e-bikes gaan hard! Sla nu je slag en geniet van de mooiste fietstochten op jouw nieuwe e-bike! Profiteer direct van onze Mega Solden Deals en bezoek snel een E-bike Testcenter bij jou in de buurt voor een gratis proefrit óf maak een gratis proefrit aan huis!

BE_2201_Solden-CTA_Brochure-desktop-1080x1080-LAATSTE-KANS
BE_2201_Solden-CTA_Brochure-mobile-1300x330-LAATSTE-KANS

Download de gratis Solden brochure!

Je ontvangt onze speciale Solden brochure met onze actieprijzen direct in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis

1Alleen geldig bij aanschaf van de getoonde e-bikes, zolang de voorraad strekt. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de verkoopprijs. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. De getoonde actie is alleen geldig in België. 2Garantie en service op locatie in België. Service alleen op afspraak. Kijk voor de algemene voorwaarden op stellabikes.be. 3Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu en twee jaar garantie op het motorpakket. Lopende actie is inclusief getoonde accu. Iedere accu-upgrade heeft een waarde van 200 euro. Actie geldig t/m 31 januari 2022.