Mega Solden Deals!

Het zijn de Solden en daar doet Stella graag aan mee, zodat je wel heel voordelig de mooiste fietstochten op jouw nieuwe e-bike kunt maken. Profiteer direct van onze Mega Solden Deals en bezoek snel een E-bike Testcenter bij jou in de buurt voor een gratis proefrit óf maak een gratis proefrit aan huis!

Profiteer nú van onze Mega Solden Deals

Het is nu of nooit tijdens de E-bike Solden bij Stella. Je profiteert alléén deze periode van extreem hoge e-bikekortingen! 1 Maar wees er snel bij, want onze e-bikes gaan hard! 

Wij hebben altijd e-bikes op voorraad, zo weet je zeker dat je snel kunt genieten van jouw nieuwe e-bike! Voor de E-bike Solden bij Stella geldt: op = op! Sla nu je slag en geniet van de mooiste fietstochten op jouw nieuwe e-bike! Profiteer direct van onze Mega Solden Deals en bezoek snel een E-bike Testcenter bij jou in de buurt voor een gratis proefrit óf maak een gratis proefrit aan huis!

BE_2201_Solden-CTA_Brochure-desktop-1080x1080_V02
BE_2201_Solden-CTA_Brochure-mobile-1300x330_V02

Download de gratis Solden brochure!

Je ontvangt onze speciale Solden brochure met onze actieprijzen direct in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis

1Alleen geldig bij aanschaf van de getoonde e-bikes, zolang de voorraad strekt. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de verkoopprijs. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. De getoonde actie is alleen geldig in België. 2Garantie en service op locatie in België. Service alleen op afspraak. Kijk voor de algemene voorwaarden op stellabikes.be. 3Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu en twee jaar garantie op het motorpakket. Lopende actie is inclusief getoonde accu. Iedere accu-upgrade heeft een waarde van 200 euro. Actie geldig t/m 31 januari 2022.