Speciaal voor jou deze week: extra korting!

Verzekerd zijn van de beste e-bikedeal? 

Zin in een zomerse fietsrit? Mooi! Profiteer van spectaculaire korting op onze voorraadmodellen en je bent verzekerd van de állerbeste e-bikedeals. Ontvang nu tot maar liefst €600,- e-bikekorting1 op alle geselecteerde e-bikes, zoals onze gloednieuwe Vicenza Pro MDS FI, een énorm veelzijdige e-bike met volledig geïntegreerde accu die in eigen huis ontworpen is volgens de nieuwe designtaal van Stella. 

Wij geven dolgraag advies, dus kom gauw langs in één van onze winkels, óf maak een afspraak aan huis. Je kunt in alle rust jouw favoriete e-bike(s) testen, gratis en voor niets. Fijn om te weten: onze e-bikes zijn ruim op voorraad3, dus je kunt volgende week al genieten van jouw droommodel!

Nu verzekerd zijn van de állerbeste e-bikedeal? Voilá, doen we!

De beste ervaring op een e-bike? 🌞

Met de zomer in je bol heb je vast nóg meer zin om op pad te gaan. Genieten van een tocht op je elektrische fiets, lekker de buitenlucht in; wij gunnen iedereen zo'n beleving. Ontdek nu de wereld van Stella, dé e-bikespecialist met de beste elektrische fietsen tegen eerlijke en betaalbare prijzen, gemaakt met veel liefde en vakmanschap. En wist je dat wij onze (awardwinnende) elektrische fietsen stuk voor stuk ontwikkelen in onze eigen e-bikefabriek? Fietsen die ontstaan vanuit de wensen en behoeften van de consument; jouw feedback is waardevol voor ons. Fietsen moet voor iedereen toegankelijk zijn, dát is het allerbelangrijkste!

De beste ervaring op een e-bike? Doen we! Kom langs in jouw dichtstbijzijnde Stella-winkel voor een gratis testrit. Onze fantastische e-bikeadviseurs denken graag met je mee, zodat jij de állerbeste keuze maakt.

Testrit bij jou thuis of in de winkel

Een e-bike testen op je gemak? Bij Stella hebben we groot assortiment elektrische fietsen in alle geuren en kleuren, die je in de winkel óf in jouw straat kunt testen. Onze e-bikeadviseurs denken graag met je mee, zodat jij de állerbeste keuze maakt.

MicrosoftTeams-image (15)

Altijd service op locatie of bij jou thuis

Uniek én makkelijk! Bij Stella word jij als klant volledig ontzorgd. Of het nu gaat om het testen, de levering of de service van jouw e-bike; onze e-bikeadviseurs staan voor je klaar in ons Stella E-bike Testcenter, óf ze komen bij jou aan huis.

21210617-Waarom-Stella-DE-service-aan-huis-Afbeelding-880x920
BE-220801-Verzeker-jezelf-Vicenza_CTA_Brochure-desktop-1080x1080
BE-220801-Verzeker-jezelf-Vicenza_CTA_Brochure-mobile-1300x330

Download de gratis e-bikebrochure!

Liever eerst op ontdekkingstocht in onze gratis e-bikebrochure? Mag ook! Check onze actuele (actie)prijzen, de nieuwste collectie, scherpe deals en nog veel meer leuks. Je hebt 'm zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Nu al 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis

1Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie, geldig t/m 13-08-2022. Niet i.c.m. andere lopende acties. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. De getoonde actie is alleen geldig in België. Garantie en service op locatie in België. Service alleen op afspraak. Kijk voor de algemene voorwaarden op stellabikes.be. 2Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu en twee jaar garantie op het motorpakket. Lopende actie is inclusief getoonde accu. 3Bij voorraadmodellen en afhaal bij de Stella-fabriek gedurende looptijd van de actie.