Kerk en Leven - Fiets uw vakantie tegemoet!

Kerk en Leven - Fiets uw vakantie tegemoet!

Geniet van uw vakantie in eigen land op een e-bike van Stella. Fiets altijd veilig en gebruik uw gezond verstand. Houd één fietslengte afstand.

Profiteer van minimaal €600 inruilkorting

Ruil uw oude fiets in voor een nieuwe Stella e-bike en u profiteert nu van minimaal €600 inruilkorting! 1

Ervaar het zelf met een proefrit

U bent van harte welkom om in één van onze E-bike Testcenters een proefrit te maken op onze Stella e-bikes. Uiteraard hanteren wij de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad. Zo weet u zeker dat u in een veilige omgeving een proefrit kunt maken. Plan direct uw proefrit en profiteer van minimaal €600 inruilkorting!

Ontvang een gratis goodiebag!

Bezoek één van onze E-bike Testcenters en ontvang een gratis goodiebag! Download hier de coupon en lever die in bij een E-bike Testcenter bij u in de buurt.

Deze video kan helaas niet worden afgespeeld.

Cookie instellingen aanpassen

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

.

1Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd.Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2Garantie en service op locatie in België. 3Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu (op de Hybrid+ Collectie e-bikes  aangekocht na 8 mei 2017) en twee jaar garantie op het motorpakket. 4Bij voorraadmodellen en afhaal bij de Stella fabriek. Actie geldig t/m 27-06-2020.