Elk jaar opnieuw in de prijzen

Maar liefst twee prestigieuze prijzen voor onze Stella Morena, wat zijn we trots en blij! Maar niet alleen de Morena is een ultieme winnaar: door de jaren heen hebben we meerdere awards en nominaties in de wacht gesleept. De wensen en behoeften van onze klanten zijn belangrijk voor ons, dus deze prijzenreeks is de kroon op ons werk. Eén van onze kroonjuwelen aanschaffen? Dan weet je zeker dat je een goede koop doet!

Ontdek de Stella Morena Premium MDB FI

De Stella Morena Premium is door Stella ontworpen met grove lijnen, een robuuste uitstraling en een verfijnde afwerking. Deze sportieve e-bike beschikt over een krachtige Bosch PowerTube-accu die volledig geïntegreerd is in het frame. Daarnaast zorgt de Performance Line CX Bosch-middenmotor zorgt voor nog meer rijplezier! De Stella Morena beschikt over veel innovatieve features en is ook verkrijgbaar in het zwart. Benieuwd?

Download de e-bikebrochure of maak veilig en gratis een proefrit!

Benieuwd naar onze e-bikes voor extreem scherpe prijzen? Download de brochure en profiteer direct!

Liever meteen een gratis proefrit maken? Geen probleem! Je kunt nu veilig en in een bepaald tijdslot jouw eigen proefrit plannen in een E-bike Testcenter bij jou in de buurt.  Wij hebben extra voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne genomen voor onze adviseurs en in onze E-bike Testcenters. Uiteraard hanteren we alle richtlijnen.

Download de gratis e-bikebrochure!

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis