Maak kennis met de Livorno-familie!

Met trots stellen wij onze meest comfortabele e-bike aan je voor: de Livorno Premium MDB FI. Zijn lichtgewicht, het robuuste frame en volledig geïntegreerde Bosch-accu en Bosch-middenmotor zorgen dat deze fantastische e-bike de ster van de Livorno-familie is. Dé ideale e-bike dankzij de lage instap en rechte zitpositie voor een fietsvakantie of een (korte) rit naar het dorp of de stad.

Tot €500 e-bikekorting!1

Ontdek vandaag nog het volledige Livorno-assortiment en profiteer van een spectaculaire e-bikekorting tot €500 op één van de geselecteerde modellen. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt! Kom naar de winkel voor een vrijblijvende testrit op één van de voorraadmodellen. Je ontdekt er meteen de nieuwste e-bikecollecties! En wie weet rijd jij binnenkort rond op een Livorno.

Download de gratis actiebrochure en ontdek jouw e-bikedeal!

BE_211108-Livorno FI-CTA_Brochure-desktop-1080x1080
BE_211108-Livorno FI-CTA_Brochure-mobile-1300x330

Download de gratis e-bikebrochure!

Download onze gratis brochure en profiteer direct van e-bikekorting tot €500,-! Onze brochure  staat boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis

1 Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de adviesprijs. Druk- en zetfouten voorbehouden.  Vraag onze e-bikeadviseurs naar jouw hoogste e-bikekorting voor ons complete e-bikeassortiment. Vraag naar de voorwaarden. De getoonde actie is alleen geldig in België. 2Garantie en service op locatie in België. Service alleen op afspraak. Kijk voor de algemene voorwaarden op stellabikes.be. 3Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu en twee jaar garantie op het motorpakket.