Maak kennis met de Livorno-familie!

Met trots stellen wij onze meest comfortabele e-bike aan je voor: de Livorno Premium MDB FI. Zijn lichtgewicht, het robuuste frame en volledig geïntegreerde Bosch-accu en Bosch-middenmotor zorgen dat deze fantastische e-bike de ster van de Livorno-familie is. Dé ideale e-bike dankzij de lage instap en rechte zitpositie voor een fietsvakantie of een (korte) rit naar het dorp of de stad.

Bezoek snel een E-bike Testcenter bij jou in de buurt en maak vrijblijvend een proefrit! 

Tot €500 e-bikekorting!1

Ontdek vandaag nog het volledige Livorno-assortiment en profiteer van een spectaculaire e-bikekorting tot €500 op één van de geselecteerde modellen. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt! Kom naar de winkel voor een vrijblijvende testrit op één van de voorraadmodellen. Je ontdekt er meteen de nieuwste e-bikecollecties! En wie weet rijd jij binnenkort rond op een Livorno.

Bezoek een E-bike Testcenter en ontdek jouw e-bikedeal!

Bekijk deze e-bike

BE_211108-Livorno FI-ActieVisual-desktop-1080x1080

Ervaar de nieuwe Livorno met een gratis proefrit!

Wil je onze nieuwe Stella Livorno uitproberen? Dat kan in één van onze E-bike Testcenters! Laat je overtuigen door een gratis en geheel vrijblijvende proefrit. Mocht het eventueel niet lukken om naar één van onze E-bike Testcenters te komen, dan komen we vanzelfsprekend bij je aan huis voor een gratis proefrit.

  • Helemaal gratis en vrijblijvend!
  • Altijd een E-bike Testcenter bij jou in de buurt
  • Jij kiest waar en wanneer

1 Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de adviesprijs. Druk- en zetfouten voorbehouden.  Vraag onze e-bikeadviseurs naar jouw hoogste e-bikekorting voor ons complete e-bikeassortiment. Vraag naar de voorwaarden. De getoonde actie is alleen geldig in België. 2Garantie en service op locatie in België. Service alleen op afspraak. Kijk voor de algemene voorwaarden op stellabikes.be. 3Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu en twee jaar garantie op het motorpakket.