BE_211004-MorenaFamily-ActieHero-2880x1120
BE_211004-MorenaFamily-ActieHero-750x860

Ontdek de Beste e-bike van 2021!

De Stella Morena is eerder dit jaar uitgeroepen tot beste e-bike van 2021!

Bezoek snel een E-bike Testcenter bij jou in de buurt en maak een gratis proefrit op deze prijswinnaar!

Tot €550,- e-bikekorting!1

Maak kennis met onze Morena-familie en profiteer alleen déze week van spectaculaire e-bikekorting tot maar liefst €550,-1 bij aankoop van een nieuwe Stella e-bike. Lang wachten hoeft ook niet, want met meer dan 5.000 e-bikes op voorraad kunnen wij direct leveren. Zo geniet jij deze herfst nog van een heerlijke fietsrit!

Download de gratis actiebrochure en ontdek jouw e-bikedeal!

Download de gratis brochure of maak een vrijblijvende proefrit

Benieuwd naar onze e-bikes voor extreem scherpe prijzen? Download de gratis brochure en profiteer direct! 

Onze voorraadmodellen zijn extra scherp geprijsd en direct uit voorraad leverbaar! Maak direct een gratis proefrit bij een E-bike Testcenter bij jou in de buurt!

Unieke Stella-service

En wist je dat wij unieke e-bikeservice bieden? Zowel in onze servicecenters als aan huis! Stella staat ook na de aanschaf van de e-bike voor jou klaar om de gevraagde service te verlenen die jouw e-bike nodig heeft. Klik hier voor meer info over onze Stella-service.

BE_211004-MorenaFamily-CTA_Brochure-desktop-1080x1080
BE_211004-MorenaFamily-CTA_Brochure-mobile-1300x330

Download de gratis e-bikebrochure!

Download onze gratis brochure en profiteer direct van e-bikekorting tot €550,-! Onze brochure  staat boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis

1 Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella Morena, exclusief de Morena Premium MDB FI. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties. Alleen geldig op de adviesprijs. Druk- en zetfouten voorbehouden.  Vraag onze e-bikeadviseurs naar jouw hoogste e-bikekorting voor ons complete e-bikeassortiment. Vraag naar de voorwaarden. De getoonde actie is alleen geldig in België. 2Garantie en service op locatie in België. Service alleen op afspraak. Kijk voor de algemene voorwaarden op stellabikes.be 3Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu en twee jaar garantie op het motorpakket.