Wij zijn er ondersteboven van! Minimaal gegarandeerd €650 inruilkorting

Wij zijn er ondersteboven van! Minimaal gegarandeerd €650 inruilkorting

Wij zijn er ondersteboven van! Pak nú je kans! Ruil vandaag je fiets nog in bij één van onze E-bike Testcenters en ontvang minimaal gegarandeerd €650 inruilvoordeel1 bij aanschaf van een nieuwe e-bike!

Livorno Superior MDB

Jij wilt opvallen, altijd en overval. Overdag maar ook in de avond, met jouw verschijning: de Stella Livorno Gold. Uitgerust met Daytime Running Light technology voor optimale zichtbaarheid, val je dan ook zeker op. Deze e-bike van Stella is voorzien van een zeer krachtige Bosch middenmotor zodat je alleen nog maar kunt genieten.

Daarnaast beschikt de Livorno Superior MDB over krachtige Shimano hydraulische schijfremmen, die ervoor zorgen dat je sneller en directer kunt remmen.

Nu ook met voorwielmotor verkrijgbaar.

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

1Alleen geldig bij aanschaf van één nieuwe Stella e-bike met Shimano Nexus 8. Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2Garantie en service op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. 3Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu (op de Hybrid+ Collectie e-bikes  aangekocht na 8 mei 2017) en twee jaar garantie op het motorpakket. 4Bij voorraadmodellen en afhaal bij de Stella fabriek. Actie geldig t/m 17-08-2019.