Fiets uw vrijheid tegemoet!

Fiets uw vrijheid tegemoet!

De lente is dit jaar net even anders dan andere jaren. U kunt misschien niet de dingen doen die u op de planning had staan. Gelukkig kunt u er nog wel lekker op uit gaan met de fiets! U profiteert van extra hoge E-bike Openingskorting tot €500 bij aankoop van een e-bike!

Gebruik uw gezond verstand en houd één fietslengte afstand

Dit jaar is net even anders dan andere jaren. U kunt misschien niet de dingen doen die u op de planning had staan. Gelukkig kunt u er nog wel lekker op uit gaan met de fiets! Want door te fietsen bouwt u lichamelijke weerstand op en blijft u bewegen. Houd daarmee wel de gestelde maatregelen in acht, dus blijf op minimaal 1,5 meter van elkaar.

Ervaar het zelf met een proefrit

U bent van harte welkom om in één van onze E-bike Testcenters een proefrit te maken op onze Stella e-bikes. Uiteraard hanteren wij de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad. Zo weet u zeker dat u in een veilige omgeving een proefrit kunt maken. Plan direct uw proefrit en profiteer van E-bike Openingskorting tot €500!

Ontvang een gratis goodiebag!

Bezoek één van onze E-bike Testcenters en ontvang een gratis goodiebag! Download hier de coupon en lever die in bij een E-bike Testcenter bij u in de buurt.

 

Deze video kan helaas niet worden afgespeeld.

Cookie instellingen aanpassen

1Prijzen gelden gedurende looptijd van de actie . Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. Service, bezorging en garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. Bij voorraadmodellen gedurende looptijd van de actie.