BE-220613-Siska-favorieten_HomepageHero-2880x1120
BE-220613-Siska-favorieten_HomepageHero-750x860

Ontdek de favoriete e-bikes van Siska! 

Heb je net als Siska meer zin om op pad te gaan tijdens de zomer? Genieten van een tocht op je elektrische fiets, de frisse buitenlucht in! Ontdek nu de wereld van Stella Bikes, dé e-bikespecialist met de beste elektrische fietsen tegen eerlijke en betaalbare prijzen, stuk voor stuk ontworpen in onze eigen e-bikefabriek en gemaakt met veel liefde en vakmanschap.

Ben je benieuwd hoe een e-bike rijdt? Bij Stella begrijpen we die gezonde nieuwsgierigheid en nemen we alle stress bij je weg. Hoe we dat doen? Door een gratis testrit, in één van onze winkels óf bij jou in de straat. Klik hier om te lezen hoe een testrit precies werkt.

Wil je de zomer infietsen op een e-bike? Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor een testrit! Nieuwsgierig?

Stella Morena Trekking

Net als Siska klaar voor een (nieuwe) e-bike? Mooi!  Je ontvangt nu tot maar liefst €400,- e-bikekorting1 op alle geselecteerde e-bikes, zoals onze prachtige Morena Trekking Easy MDB, een sportieve allround e-bike met krachtige Bosch-middenmotor, waardoor je binnen no-time op je werk of in de stad bent.

Wij geven dolgraag advies, dus kom gauw langs in één van onze winkels, óf maak een afspraak aan huis. Je kunt in alle rust jouw favoriete e-bike(s) testen, gratis en voor niets. Fijn om te weten: onze e-bikes zijn ruim op voorraad, dus je kunt volgende week al genieten van jouw droommodel. Fiets dus direct de zomer tegemoet!

Dé perfecte e-bike samenstellen in jouw dichtstbijzijnde E-bike Testcenter? Dat doen we voor jou!

BE-220613-Siska-favorieten_CTA_Brochure-desktop-1080x1080
BE-220613-Siska-favorieten_CTA_Brochure-mobile-1300x330

Download de gratis e-bikebrochure!

Ontdek Siska's favorieten en andere e-bikes in onze gratis e-bikebrochure. Boordevol info over Stella, actuele (actie)prijzen en nog veel meer leuks. Je hebt 'm zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Zo'n 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis

1Alleen geldig bij aanschaf van de getoonde e-bikes, zolang de voorraad strekt. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de verkoopprijs. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. De getoonde actie is alleen geldig in België. 2Garantie en service op locatie in België. Service alleen op afspraak. Kijk voor de algemene voorwaarden op stellabikes.be. 3Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu en twee jaar garantie op het motorpakket. Lopende actie is inclusief getoonde accu. Iedere accu-upgrade heeft een waarde van 200 euro. Actie geldig t/m 30 juni 2022.