Het is weer E-bike Super Saturday!

Perfect voor een heerlijke fietstocht in de natuur: bezoek één van onze Stella-winkels en maak een proefrit in de zalige lentezon! Omdat het E-bike Super Saturday is profiteer je alleen DIT WEEKEND van extra e-bikekorting tot €900,-1 én zijn al onze outletmodellen extra scherp geprijsd. Bof jij even!

Tot €900 e-bikekorting1 én scherp geprijsde outletmodellen

Het is tijd voor een compleet nieuwe fietservaring! Pak nú je kans! Alleen tijdens E-bike Super Saturday profiteer je van extra e-bikekorting tot €900,-1 op een elektrische fiets naar keuze. Daarnaast zijn al onze outletmodellen extra scherp geprijsd. Fietsen die nét niet nieuw meer zijn - showroommodellen bijvoorbeeld - maar wél allemaal zeer voordelig geprijsd. En deze outletfietsen zijn ook nog ’s direct uit voorraad leverbaar, waardoor jij meteen kunt genieten van je nieuwe e-bike. Wees er snel bij, want op=op!

Download de gratis brochure of maak gratis proefrit

Benieuwd naar onze e-bikes voor extreem scherpe prijzen? Download de gratis brochure en profiteer direct!

Liever meteen een gratis proefrit maken? Dat kan bij een E-bike Testcenter bij jou in de buurt! En het leukste: als je onze winkel bezoekt krijg je gratis een goedgevulde Stella-goodiebag!

BE-StellaBrochure-Flow-1080x1080
BE-StellaBrochure-Flow-1300x330

Download de gratis e-bikebrochure!

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis

1Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties. Alleen geldig op de adviesprijs. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. De getoonde actie is alleen geldig in België. 2Garantie en service op locatie in België. Service alleen op afspraak. Kijk voor de algemene voorwaarden op stellabikes.be 3Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu en twee jaar garantie op het motorpakket.