210504-BE-Morena-Product-Campagne-ActieHero-2880x1120
210504-BE-Morena-Product-Campagne-ActieHero-750x860

De ultieme prijswinnaar

De Stella Morena heeft in korte tijd drie prestigieuze prijzen in de wacht gesleept! Niet alleen heeft de RAI-vakjury de Stella Morena onlangs uitgeroepen tot beste e-bike van 2021, maar ook het grote publiek heeft onze prachtige e-bike omarmd met als bekroning de titel Best Getest in de categorie ‘Beste Stadsfiets’. En als laatste heeft de Stella Morena de derde plaats behaald in de 'Bike of the Year by VAB' e-biketest jaargang 2021 in de categorie 'e-bikes met ondersteuning tm 25km/u. En dan ook nog ontwikkeld vanuit puur vakmanschap in eigen huis; deze geweldig prijswinnaar kan binnenkort van jou zijn!

Tot €500,- inruilkorting

Het is tijd voor een compleet nieuwe fietservaring! Pak nú je kans! Ruil vandaag je fiets nog in en ontvang minimaal €500,- inruilkorting1 bij aanschaf van een nieuwe e-bike! Door ons unieke concept, directe levering vanuit onze eigen e-bikefabriek in Nunspeet, hebben wij altijd e-bikes op voorraad. Wees er snel bij, zodat je snel kunt genieten van een fietstocht in de lentezon.

Laat jouw huidige fiets taxeren in één van onze E-bike Testcenters! Je ontvangt ook nog eens een gratis goodiebag!

Ontdek de Stella Morena Premium MDB FI

De Morena Premium is door Stella ontworpen met grove lijnen, een robuuste uitstraling en een verfijnde afwerking. Deze sportieve e-bike beschikt over een krachtige Bosch PowerTube-accu die volledig geïntegreerd is in het frame. Je kunt hiermee tot wel 195 km fietsen op één accu. Daarnaast zorgt de Performance Line CX Bosch-middenmotor voor nog meer rijplezier! De Stella Morena beschikt over veel innovatieve features en is ook verkrijgbaar in het zwart. Benieuwd?

210504-BE-Morena-Product-Campagne-Livorno-2e3ekolom-1120x860-V02

Download de gratis brochure of maak een vrijblijvende proefrit

Benieuwd naar onze e-bikes voor extreem scherpe prijzen? Download de gratis brochure en profiteer direct!

Liever meteen een gratis proefrit maken? Je kunt nu veilig en in een bepaald tijdslot jouw eigen proefrit plannen in een E-bike Testcenter bij jou in de buurt.  En het leukste: als je onze winkel bezoekt krijg je gratis een goedgevulde Stella-goodiebag! Wij hebben extra voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne genomen voor onze adviseurs en in onze E-bike Testcenters. Uiteraard hanteren we alle richtlijnen van het RIVM.

Download de gratis e-bikebrochure!

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis

1Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike met middenmotor. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2Garantie en service op locatie in België. Service alleen op afspraak. 3Bij voorraadmodellen gedurende looptijd van de actie. 4  Geldig bij aankoop van een e-bike in één van de Stella E-bike Testcenters. Op=op.