Testrit bij jou thuis of in de winkel?

Een e-bike testen op je gemak? Bij Stella hebben we een groot assortiment elektrische fietsen in alle geuren en kleuren, die je in de winkel óf in jouw straat kunt testen. Onze e-bikeadviseurs denken graag met je mee, zodat jij de állerbeste keuze maakt.

MicrosoftTeams-image (15)

Oorsprong Black Friday

Black Friday is in de Verenigde Staten ontstaan, waar deze dag altijd de dag na Thanksgiving valt. De meeste werknemers hebben deze dag vrij. Black Friday wordt beschouwd als de dag die het begin van de kerstinkopen aankondigt. Black Friday heeft de afgelopen jaren ook in België flink aan populariteit gewonnen. In België is Black Friday vooral populair om goedkoop de cadeaus voor Sinterklaas en kerst in te kopen. Black Friday aanbiedingen zijn dan ook vaak extreme aanbiedingen in de vorm van hoge kortingspercentages, daarom is Black Friday de dag om goedkoop een e-bike aan te schaffen!

*Getoonde prijzen zijn met de door ons bepaalde accu. Actie is geldig van 20 t/m 26 november 2023. Niet geldig i.c.m. andere lopende acties. Alleen geldig op de adviesprijs. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.