210520-Amsterdam-Test-Hero-2880x1120
210520-Amsterdam-Test-Hero-750x860

Amsterdam

In ons E-bike Testcenter in Amsterdam ben je van harte welkom voor het maken van een gratis proefrit. Plan direct een persoonlijke winkelafspraak en er staat gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar.

Stella Amsterdam
Hugo de Grootplein 18H 1052 KX Amsterdam 0341252266
  • Geopend vanaf 09:30
Openingstijden Testcenter
Vandaag
-
Morgen
-
Zaterdag
-
Zondag
Gesloten
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-

Plan een persoonlijke winkelafspraak

Onze E-bike Testcenters zijn weer geopend! Je bent van harte welkom om een gratis proefrit te maken in ons E-bike Testcenter. Plan direct jouw persoonlijke winkelafspraak en je weet zeker dat er een e-bikeadviseur voor je klaarstaat om jou te helpen bij je keuze.

Wat kun je verwachten?

  • In alle rust de meeste Stella e-bikes testen
  • Gratis persoonlijk advies op maat
  • Kennismaken met alle verschillende e-bikesystemen
  • De gehele e-bike collectie beschikbaar
  • Ook voor fietsaccessoires

 

Stella e-bikeservice in Amsterdam

Bij Stella kun je ook terecht voor service en onderhoud aan jouw e-bike! Niet in deze showroom, maar wel in ons E-bike Servicecenter aan de Keienbergweg 46 in Amsterdam, waar je zes dagen per week langs kunt komen voor onze Stella-service. Iedere dag staan onze servicemonteurs voor je klaar om jou weer op weg te helpen!

Kom langs bij Stella Amsterdam

In ons E-bike Testcenter in Amsterdam kun je te allen tijde terecht voor het maken van een gratis proefrit en kun je alle Stella e-bikes in het echt ervaren. En daar helpen mijn collega's en ik je graag bij! Wij staan zes dagen per week voor je klaar om je te voorzien van het beste e-bike advies. Uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie!

In ons E-bike Testcenter aan de Hugo de Grootplein 18H kun je op Stella e-bikes proeffietsen en uitgebreid met elkaar vergelijken. Alleen zo stap je straks op een e-bike die bij jou past. Niet alleen in het gebruik, maar ook waar je het beste op zit. Je kunt altijd bij ons binnenlopen, dus een afspraak maken is niet nodig. Wil je er zeker van zijn dat je niet hoeft te wachten? Maak dan een persoonlijke afspraak en er staan gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar.

 

201217-Testcenter-Gerco-Afbeelding-880x920

Neem een kijkje bij Stella Amsterdam

Plan jouw route naar Stella Amsterdam