Amsterdam Servicecenter

In ons E-bike Servicecenter in Amsterdam ben je van harte welkom voor service of onderhoud aan jouw e-bike. In verband met de nieuwe coronaregels is het noodzakelijk om een afspraak te maken.

Stella Servicecenter Amsterdam
Keienbergweg 46 1101 GC Amsterdam 0341-252266
  • Vandaag geopend vanaf 09:30 uur
Openingstijden Werkplaats
Vandaag
-
Morgen
-
Vrijdag
-
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Maandag
-
Dinsdag
-

Open op afspraak

Onze E-bike Testcenters zijn open op afspraak! Maak direct jouw persoonlijke afspraak en je kunt veilig en gratis een proefrit maken. Uiteraard hanteren we alle richtlijnen van het RIVM.

Wat kun je verwachten?

In ons E-bike Servicecenter in Amsterdam kun je terecht voor onder andere:

  • Jaarlijkse onderhoudsbeurt
  • Servicebeurten
  • Reparaties en losse onderdelen
  • Kopen van accessoires en het direct laten monteren

Meer informatie over onderhoud en service lees je op deze pagina. Het maken van een afspraak is niet nodig.

 

Maak een service-afspraak

Is het tijd voor de eerste servicebeurt, de jaarlijkse onderhoudsbeurt of wil je een reparatie inplannen? Maak dan snel een afspraak in het Stella Servicecenter in Amsterdam. Ook voor andere vragen over service of onderhoud kun je altijd contact met ons opnemen.

Kom langs bij Stella in Amsterdam

In ons E-bike Servicecenter in Amsterdam staan onze monteurs klaar voor service en onderhoud aan jouw Stella e-bike. Of je voor een lekke band of onderhoudsbeurt binnenkomt: zij zorgen dat je snel weer op weg bent! En dat alles onder het genot van een lekker kopje koffie.

Stella klanten uit Amsterdam  kunnen naast de bekende service aan huis gebruikmaken van het Stella Servicecenter. Het verschil met een E-bike Testcenter is dat hier alleen reparaties, onderhoud- en servicebeurten uitgevoerd worden. Wil je een Stella e-bike uitproberen of kopen? Dan verwijzen we je graag door naar het E-bike Testcenter in Badhoevedorp of maak een afspraak voor een gratis proefrit aan huis.

 

Plan jouw service-afspraak
201217-Alkmaar-Persoon-Afbeelding-880x920

Neem een kijkje bij Stella Amsterdam