Display

Display Stella e-bike

Alle elektrische fietsen van Stella hebben de mogelijkheid tot een display waarop je van alles kunt zien. Bekijk binnen een oogopslag in welke ondersteuning je fietst of hoever je nog kunt fietsen met jouw accu. Je hebt alles binnen handbereik want de bedieningsknoppen zitten altijd aan het handvat. Zo kun jij te allen tijde je handen aan het stuur houden en je ogen op de weg.

Bij Stella hebben wij verschillende displays. Welk display jij hebt, hangt af van de elektrische fiets die je kiest. De specificaties per fiets geven aan van welk display de e-bike is voorzien.

Stella Swift display

Veel nieuwe 2017 modellen zijn uitgerust met het Swift Display. Het Swift Display is een van de meest uitgebreide displays van Stella. Een groot voordeel is dat het een groot scherm is waardoor je alles gemakkelijk af kunt lezen. In welke ondersteuning je fiets, een snelheidsweergave, accu-indicatie, je hebt alles bij de hand.

Het display heeft zelfs een meeloopfunctie en met de bedieningsknoppen aan het stuur kun je de koplamp aanzetten.

Mobi-Drive display

Het Stella Mobi-Drive display is strak vormgegeven en heeft veel handige functies. Zo kun je onder andere jouw huidige en gemiddelde snelheid aflezen en kun je zien hoeveel kilometer je al hebt gefietst.

Ook handig; je kunt zien hoe lang jouw accu nog meegaat en in welke ondersteuning je fietst. Daarnaast beschikt het display over een meeloopfunctie.

Modena Excellence display

Alle Stella e-bikes die zijn voorzien van het Modena Excellence display, beschikken over extra grote bedieningsknoppen. Zo kun je de knoppen altijd snel bedienen en kun je alles duidelijk aflezen.

Het display beschikt over een krachtmeter zodat je kunt zien hoe hard je fietst. Bekijk hoe lang je accu nog meegaat en in welke ondersteuning je fietst. Met de handige meeloopfunctie kun je zelfs de  loopsnelheid instellen.

Shimano Steps display

De Stella Arturo Steps en de Stella Corrado Steps zijn uitgevoerd met het Shimano Steps display. Het display is geplaatst in het midden van het stuur is en eenvoudig te bedienen. Daarnaast is het display afneembaar.

MPF middenmotor display

Het MPF middenmotor display zit op de Stella Corrado MPF en de Stella Novara MPF. Het display beschikt over een aantal handige functies. Zo kun je zien hoeveel kilometer je al hebt gereden, hoe lang je al aan het fietsen bent en je gemiddelde snelheid.  Daarnaast heb je ook een toerenteller en meeloopfunctie tot je beschikking. Het display is tevens ook verlicht.

LCD display

Het LCD display is compleet en compact. Zet eenvoudig je verlichting aan en bekijk hoe hard én in welke ondersteuning je fietst. Het bedieningspaneel vlakbij de handvatten is eenvoudig te bedienen. je kunt zelf kiezen in welke modus je fietst en het display beschikt over een handige meeloopfunctie.