Elektrische fiets uitproberen

Elektrische fiets uitproberen

Op zoek naar jouw ideale elektrische fiets? Door elektrische fietsen uit te proberen vergroot je de kans van slagen!

De aankoop van een elektrische fiets vraagt om een goede voorbereiding. Ben je op zoek naar de ideale elektrische fiets voor jouw situatie? Bezoek dan een E-bike Testcenter om elektrische fietsen uit te proberen. Door meerdere elektrische fietsen uit te proberen, kun je de verschillen ervaren. Denk bijvoorbeeld aan de rijervaring, comfort, gebruiksgemak, stabiliteit, et cetera. Zo vergroot je de kans van slagen om jouw ideale e-bike te vinden. 

Elektrische fiets van Stella uitproberen? Maak een gratis proefrit!

Bij alle E-bike Testcenters van Stella kun je altijd terecht voor het maken van een proefrit. De proefrit is geheel vrijblijvend en de e-bike adviseurs helpen je graag op weg!

Proefrit aan huis

Een proefrit maken in jouw eigen straat of omgeving? Dat kan! Dagelijks rijdt Stella met ruim 80 bussen door geheel Nederland. Een proefrit op een elektrische fiets in jouw eigen straat is dus zo gepland!

Proefrit maken, waar moet je op letten? 3 tips

cirkel1.png De juiste framehoogte en fietshouding. De hoogte van het frame, hoogte van het zadel en stand van het stuur zijn van invloed op jouw fietservaring. Het daarom belangrijk dat de elektrische fiets die je gaat uitproberen, is afgesteld op basis van jouw voorkeuren! Een e-bike adviseur kan je hierbij helpen.

cirkel2.png Comfort. Elektrische fietsen heb je in verschillende soorten en maten. Diverse eigenschappen van de verschillende soorten elektrische fietsen zijn gericht op comfort. Denk bijvoorbeeld aan het aantal versnellingen, vering in het zadel en in de voorvork, aantal trapondersteuningen, maar ook het type handvatten en het type zadel. Bij het maken van een proefrit is het goed om te letten op deze eigenschappen. Hierdoor kun je ervaren welke eigenschappen voor jouw van belang zijn.

 cirkel3.png Prettige rijervaring. De motor van een elektrische fiets kan op verschillende plekken zitten, in het wiel of onder de trapas. De positie van de motor is medebepalend voor de rijervaring.

Ja, ik wil een proefrit maken op een Stella E-bike!

Maak direct een vrijblijvende afspraak voor een proefrit.

U heeft al een Stella e-bike vanaf

€ 999,-