Elektrische plooifiets

Reis je vaak met het openbaar vervoer? Of heb je een ouderwetse plooifiets in de boot of camper waar je geen langere afstanden op kan fietsen? Dan is een elektrische plooifiets jouw ideale reisgezel! De elektrische plooifiets wordt steeds populairder onder forensen. Bekijk Stella's elektrische plooifiets!

Groeiende populariteit elektrische plooifiets

Door de elektrische ondersteuning kunnen grotere afstanden afgelegd worden zonder fysiek grote inspanning te moeten leveren. Hierdoor kom je minder bezweet aan op je bestemming. Daarnaast is een elektrische plooifiets een goed alternatief voor het gebruik van de auto: je fietst comfortabel het laatste deel van je reis zonder je druk te maken om files of parkeerproblemen. Heerlijk toch?

De Stella Citta Superior MDS is de ideale elektrische plooifiets. Aangedreven door een krachtige Shimano Steps E5000 40 Nm middenmotor en 11 Ah, 400 Wh Lithium-Ion-accu bedraagt de actieradius maar liefst maximaal 100 km  (upgrade tot 229 km). De Stella Citta Superior MDS is in een handomdraai en binnen een paar seconden in en uit te klappen, waardoor je ‘m met liefde meeneemt op reis of naar je werk. En eenmaal opgevouwen kun je de Stella Citta rollend vervoeren dankzij de handige trolleyfunctie, waardoor langdurig tillen overbodig wordt. Een heerlijke, compacte fiets die je overal mee naartoe neemt.

Voordelen elektrische plooifiets

  • Een opvouwbare e-bike mag gratis mee in de trein of bus.
  • Praktisch en makkelijk mee te nemen door handzaam formaat én door de gloednieuwe trolleyfunctie.
  • Handig als compact alternatief voor een stadsfiets wanneer ruimtebesparing belangrijk is, bijvoorbeeld als je op drie hoog midden in de stad woont.

Elektrische plooifiets kopen: waar let je op?

Wil je graag een elektrische plooifiets kopen? Een elektrische plooifiets is een geweldige manier om tegelijkertijd extreem mobiel en snel te zijn. Heerlijk om mee te nemen op vakantie en de omgeving te verkennen, maar ook de perfecte e-bike voor woon-werkverkeer. De elektrische plooifiets neem je makkelijk mee in het openbaar vervoer, zoals de trein, tram of bus. Een aantal adviezen waar je op moet letten bij het aanschaffen van een elektrische plooifiets:

  • Waar gebruik je de elektrische plooifiets voor? Voor avontuurlijke vakanties, woon-werkverkeer of eenvoudig gebruik in de stad? Bij Stella heb je de keuze uit meerdere accu's, dus bedenk welke actieradius jij nodig hebt. Voor kortere ritten is een kleinere accucapaciteit voldoende.
  • Afmetingen van de elektrische plooifiets: een plooifiets is vooral bedoeld als compacte alternatief voor een fiets van normale grootte. Hierbij is dus belangrijk om te kijken wat de afmetingen van de plooifiets zijn in opgevouwen stand.
  • Als je op zoek bent naar een betaalbare elektrische plooifiets dan is het vaak een goed idee om voor een kleinere accucapaciteit te kiezen, waarmee je flink bespaart.

De Stella Citta zelf ervaren? Bezoek één van onze E-bike Testcenters en ervaar 'm zelf!