• Type
  • Frame
  • Motorpositie
  • Actieradius
  • Kleur
  • Technische details
    Versnellingen
    Kettingkast
  • Accessoires
Toon 22 resultaten

Goedkope e-bike kopen? Kies de elektrische fiets die bij je past!

Ben je op zoek naar een goedkope e-bike, zonder concessies te doen in kwaliteit? Dan zit je bij Stella goed! Om de kwaliteit van onze e-bikes te waarborgen, ontwikkelen en assembleren we onze e-bikes zelf. Hierbij maken we alleen gebruik van A-merken. Dit doen we gewoon in Nunspeet, op de Veluwe. Echte Hollandse kwaliteit dus! Bij Stella is voor iedereen een goedkope elektrische fiets te vinden. Moderne fietsen voor dames, stoere herenfietsen of een praktische elektrische moederfiets. Stella heeft voor iedereen een betaalbare e-bike!

Waarom een goedkope e-bike of elektrische fiets van Stella?

Een goede e-bike hoeft niet duur te zijn. Daar weten we bij Stella alles van. Stella is dé e-bike specialist van Nederland. Al meer dan vijf jaar maken we prachtige e-bikes tegen een héle scherpe prijs. Want kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

We maken goedkope e-bikes volgens het unieke Stella concept. Het viel ons namelijk op dat e-bikes veel te duur waren en de service te wensen over liet. Bij Stella koopt iedereen rechtstreeks een goedkope e-bike uit de fabriek. Hierdoor blijft er geen geld bij een duur dealernetwerk liggen en leveren wij de beste e-bikes tegen een heel eerlijke prijs! 

Voordelen van een voordelige elektrische fiets

De voordelige e-bikes van Stella hebben meerdere voordelen ten opzichte van fietsen zonder trapondersteuning. Denk aan het ‘extra zetje in de rug’, maar ook het fietsen zonder zware inspanning te moeten leveren. Bezweet op het werk aankomen is met een elektrische fiets verleden tijd. Daarnaast zijn e-bikes een goed alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Elektrische stadsfietsen zijn comfortabele en betrouwbare e-bikes en zijn zeer geschikt voor dagelijks ritjes. Omdat de techniek van elektrische stadsfietsen robuuster en minder complex is, zijn deze vaak voordeliger in aanschaf en onderhoud. 

Goedkope elektrische fiets kopen? 
Kies de fiets die bij je past!

Het kopen van een nieuwe en goedkope elektrische fiets is zeker niet eenvoudig. Er zijn veel verschillende merken op de markt en nóg meer goedkope aanbieders van e-bikes. Stella vindt het erg belangrijk om altijd professioneel advies te geven. Om het meeste fietsplezier uit je nieuwe e-bike te halen, zijn er enkele belangrijke aandachtspunten.

Motorpositie

De elektrische fietsen van Stella zijn uitgerust met een voorwielmotor of een Bosch- of Shimano Steps middenmotor. Beiden hebben hun voor- en nadelen. Voorwielmotoren zijn stil en voordeliger in aanschaf. Voor woon- werkverkeer zijn voorwielmotoren een goede keuze. In heuvelachtig terrein komt een middenmotor beter tot zijn recht. Bij een middenmotor is de motor tussen de trapas geplaatst. Hierdoor ligt het zwaartepunt laag en voelt het fietsen op een e-bike met middenmotor natuurlijker aan.

Weet je al welke e-bike aandrijving je voorkeur heeft? Filter dan op de positie van de aandrijving.
Je kunt kiezen uit drie opties:

Accu en actieradius

Naast de motorkeuze is de juiste accu voor je e-bike erg belangrijk. Bepaal goed waarvoor je je e-bike gaat gebruiken. Wat voor soort fietser jij bent en jouw fietsgebruik zijn daarom van belang welke e-bike accu het beste bij jou past. Hoe langer je wilt fietsen, hoe sterker de accu van de elektrische fiets moet zijn. Laat je dan altijd goed adviseren voordat je een keuze maakt.

Framemaat en geometrie

Een e-bike met het juiste frame voorkomt onnodige belasting op spieren, pezen en zenuwen. Een goede zithouding is daarom essentieel. De standaard wielmaat van onze e-bikes is 28 inch. Voor kinderen of volwassenen met een kleinere lichaamsbouw zijn enkele elektrische fietsen leverbaar in 26 inch. Stella’s e-bike adviseurs helpen je graag bij het kiezen van het juiste frame en het bepalen van de juiste zithouding. Met onze ruime collectie fietszadels hebben we voor iedereen het juiste zadel. Zo haal je het meeste fietsplezier uit je nieuwe elektrische fiets!

Kom gratis proefrijden

Een goedkope e-bike koop je niet zomaar. De gehele collectie e-bikes van Stella kun je gratis thuis uitproberen. Gewoon in je eigen straat. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze E-bike Testcenters.

Op deze pagina vind je ons complete assortiment goedkope elektrische fietsen
Je kunt de selectie verkleinen door op de onderstaande links te klikken:

Stella. Gewoon lekker fietsen.