Stella Fietsen opent E-bike Testcenter in Dortmund 

Fietsliefhebbers in Dortmund en omgeving hoeven niet meer ver te reizen om een Stella-fiets te kopen. De e-bikespecialist heeft namelijk een nieuw E-bike Testcenter geopend aan de Kortental 75, inclusief showroom en servicecenter voor onderhoud. Na de winkels in Nettetal en Herne is dit de derde vestiging in Duitsland.

In het Testcenter vind je de nieuwste e-bikemodellen en kun je als Stella-bezitter langskomen voor een onderhoudsbeurt aan je fiets. Het filiaal beschikt namelijk over een werkplaats en dient daarom tevens als Servicecenter. Ook kun je vrijblijvend een proefrit op een Stella-fiets maken. “Wij zijn blij dat we een passende locatie hebben gevonden voor ons ruime aanbod aan e-bikes en dat wij klanten op deze locatie goed kunnen bedienen wat betreft proefritten en onderhoud en reparatie van Stella-fietsen”, vertelt Rob Zonneveld, internationaal retailmanager bij Stella. “Je kunt hier onder het genot van een kop koffie optimale service verwachten.” 

Uitbreiding naar Dortmund

Door de centrale ligging in het Ruhrgebied is Dortmund de ideale uitgangspositie voor de uitbreiding van Stella Fietsen in Duitsland. “Zo is Dortmund door de perfecte ligging optimaal te bereiken, waardoor steeds meer fietsliefhebbers in Duitsland kennis kunnen maken met Stella”, zegt Zonneveld. “Uiteraard geldt hier hetzelfde concept als in Nederland: proefritten en onderhoudsbeurten in ons nieuwe E-bike Testcenter en aan huis.”

Stella in Duitsland 

Ook voor de Duitse fietsmarkt is dit concept uniek. Mede dankzij deze reden is Stella in 2016 de grens overgegaan. “Nog niet eerder maakte Duitsland kennis met een bedrijf specifiek gespecialiseerd in e-bikes, dat de elektrische fietsen zelf ontwerpt, fabriceert en verkoopt”, legt Zonneveld uit. “Op deze manier zijn er geen onnodige kosten voor een tussenhandel. Door de e-bikes in eigen huis te ontwikkelen, kunnen we direct rekening houden met de wensen van onze klanten. Denk aan zeer goede remsystemen en extra krachtige middenmotoren van Bosch en Shimano voor heuvelachtige landschappen, die je genoeg hebt bij onze oosterburen.” 

Officiële opening E-bike Testcenter Dortmund

Het nieuwe E-bike Testcenter in Dortmund vind je aan de Kortental 75. Het filiaal is van maandag tot en met zaterdag open van 10.00 uur tot 17.00 uur. Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Plan een persoonlijke afspraak