201116-Plus_Arturo_Steps-Hero-2880x1120
201116-Plus_Arturo_Steps-Hero-750x860

Plus E-bike Test 2016 – Stella met 8,4 bekroond

Wij kunnen trots vermelden dat in de fietstest van Plus Magazine de Stella Arturo Steps is bekroond met het uitmuntende cijfer 8,4. De keuze werd gemaakt uit twaalf verschillende modellen van uiteenlopende merken.

Vlotte e-bikes met Shimano Steps

De Stella Arturo Steps en Corrado Steps zijn sportieve, hoogwaardig afgewerkte elektrische fietsen met het Shimano Steps systeem. De Shimano middenmotor weegt slechts 3,2 kg en is hiermee een van de lichtste aandrijfunits op de markt. Dit maakt de elektrische fiets erg licht en zeer krachtig. Daarnaast zorgt de interne Di2 naafversnelling voor een zeer soepele overgang tussen de verschillende versnellingen en zorgt tevens ervoor dat de Stella Arturo Steps en Corrado Steps automatisch terugschakelen. De open kettingkast voor een sportieve uitstraling.

De Stella Livorno Steps

Ook in 2018 is de best geteste e-bike weer een Stella. Ditmaal bij de ANWB. De Stella Livorno Steps is als ‘Best beoordeeld’ in de ANWB Fiets Select test 2018. De ANWB Fiets Select-jury beoordeelde de Livorno Steps met maar liefst een 8.2! Hiermee laat de Livorno Steps grote merken als Batavus en Gazelle ver achter zich. Dus zeker een een waardige opvolger van de Stella Arturo Steps te noemen!