Probeer Siska's favorieten tijdens een gratis testrit

Testen en vergelijken, dat doen wij Vlamingen graag. En dat is bij Siska niet anders. Uit alle testen die ze deed, maakte ze een lijstje met haar favoriete e-bikes. ‘Mijn eerste ervaring met Stella was verrassend, absoluut verrassend.'

Wist je dat je op dit moment tot maar liefst €400,- e-bikekorting1 op onze geselecteerde e-bikes ontvangt? Voilà, doen we!

Gratis testrit aan huis

Wist je dat je bij Stella de E-bike die op jouw lijf geschreven is gewoon bij je thuis kan testen óf in één van onze testcentra? 

Jij kent als géén ander jouw buurt: waar de puttekes zijn, er geen fietspad is en je op de weg moet rijden of welke de gevarenpunten zijn. Gebruik je je fiets om te gaan werken, boodschappen te doen of gewoon in je vrije tijd? Tijdens een testrit aan huis kan je een deel van de gekende route afleggen.

Eén van onze expert-verkopers komt op een datum van jouw keuze bij je langs. Een service die je enkel bij Stella vindt. Ervaar het gemak en comfort van een E-bike en laat je overtuigen tijdens een testrit. Dat kost je niets. Boek nu jouw testrit!

220106-Proefrit_Siska-Flow-1080x1080
220106-Proefrit_Siska-Flow-1300x330

Maak een gratis testrit

Nog nooit met een e-bike gereden? Benieuwd naar hoe dit voelt? Ervaar het gemak en comfort van een e-bike en laat je overtuigen tijdens een testrit. En dat kost je niets, enkel de verplaatsing naar één van onze testcentra.

Lukt dat niet of past het niet in je agenda? Dan komt een verkoper-expert bij je langs. Zo test je gemakkelijk één of meerdere e-bikes in je vertrouwde omgeving.

  • Volledig gratis en zonder aankoopverplichting
  • Jij kiest waar en wanneer
  • Bij je thuis of in een testcenter bij je in de buurt
Gratis

1Alleen geldig bij aanschaf van de getoonde e-bikes, zolang de voorraad strekt. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de verkoopprijs. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. De getoonde actie is alleen geldig in België.