Willex Fietstas City Forest 19L

Een praktische enkele fietstas/shopper met een trendy bladerenprint. Sterk van kwaliteit, opvouwbaar, met veilige reflectie en een inhoud van 19 liter.

Deze Shopper City Forest van Willex is gemaakt van waterdicht polyester. De fietstas heeft een trendy bladerenprint op een donkerblauwe achtergrond. De praktische boodschappentas heeft een inhoud van 19 liter en is voorzien van reflectie, meerdere opbergvakken en vier bodemvoetjes zodat de tas stabiel blijft staan.

Moderne klemhaken, netjes weggewerkt

Deze enkele fietstas in een voordelige prijscategorie heeft moderne klemhaken, waarop Willex met succes patent heeft aangevraagd. Deze haken bevestigen de shopper solide aan de bagagedrager en zijn bovendien netjes weg te werken achter een flap.


Handige opbergvakken en opvouwbaar

De tas heeft een ruim hoofdvak dat sluit met een rits. In het hoofdvak zitten twee kleine zijvakjes. Op de voorkant van de tas zit een nog een groot ritsvak. Van de fiets af draag je de tas aan de twee handgrepen, of aan de losse schouderriem. Door de stevige zijkanten en bodem behoudt de tas zijn vorm. En dankzij de opklapbare bodemplaat en vouwbare zijwanden is de tas bovendien makkelijk op te vouwen.

Shopper met bodemvoetjes tegen omvallen!

De Shopper heeft extra grote reflectievlakken, zodat u ook opvalt op donkere wegen. De tas heeft bovendien vier handige bodemvoetjes. Hierdoor staat de tas stabiel wanneer u 'm neerzet.

Afmetingen: 39x16x30cm