Zet je werknemers op een Stella e-bike

We stellen graag een vrijblijvend voorstel op maat voor u samen. Als werkgever heeft u momenteel twee opties om uw personeel een fiets aan te bieden: via een groepsaankoop van fietsen of via fietsleasing als flexibele verloning. Leer het onderscheid tussen beide benaderingen kennen.

Bedrijfs- of groepsaankoop

  • 100% fiscaal aftrekbaar
  • Gebruik de fiets ook in je privé
  • Extra exclusieve voordelen 

Bedrijfsaankoop
Uw bedrijf  blijft de eigenaar van de fietsen. Deze worden over een periode van minimaal drie jaar afgeschreven. De aankoop kan u 100% fiscaal aftrekken in de vennootschapsbelasting. Een belangrijke uitdaging bij het overwegen van een bedrijfsaankoop is dat het bedrijf voldoende financiële middelen moet hebben om deze investering te kunnen doen.

Groepsaankoop
Door middel van een groepsaankoop kunnen alle werknemers profiteren van aantrekkelijke B2B-kortingen en worden ze eigenaar van hun eigen fiets. Dit geeft hen de vrijheid om de fiets naar eigen inzicht te gebruiken, en ze kunnen ook mogelijk profiteren van een kilometervergoeding.

Stella_Livorno Premium MDB FI_m„nnliches Model_alt (27)

Fietsleasing

  • Je huurt de fiets op lange termijn
  • Mogelijkheid tot overname van de fiets na de huurperiode
  • All-in formule met extra service

De werknemer heeft de mogelijkheid om via zijn werkgever een fiets op lange termijn te leasen, vaak met een optie tot overname tegen een vooraf bepaalde restwaarde bij het einde van het contract. Op deze manier kan de werknemer de fiets uiteindelijk volledig in eigendom krijgen.

Een fietsleasing  omvat een alles-in-één pakket: naast de fiets profiteert uw werknemer ook van extra diensten zoals verzekering, een onderhoudsbudget en accessoires zoals een helm.

vierkant voor werkgevers

Breng jouw bedrijf in beweging

Bekijk onze catalogus voor werkgevers en werknemers hier:

Catalogus voor werkgevers en werknemers