Waarom Stella?

Stella is niet zomaar een e-bike. Het is meer dan het product alleen. Het is de combinatie van kennis, kwaliteit en service dat het bedrijf zo uniek maakt.

Zorgeloos fietsen, dat is wat Stella wil, elke dag opnieuw. Is het nu een werkdag, schooldag, samen-gezellig-op-uitstapdag, een snel-even-boodschappen-doen-dag, ... Stella maakt van elke dag een bijzondere dag. 

De Stella e-bike die bij jou past wordt met veel liefde en vakmanschap op maat gemaakt. Altijd de nieuwste techniek, topkwaliteit en service met een lach. Want daardoor hoef jij je minder in te spannen en kan je meer ontspannen. Dat is waar Stella voor staat, dat is 'Stella makes my day', onze merkbelofte.  

Tot 5 jaar garantie

Garantie vinden we belangrijk. Omdat wij weten dat onze e-bikes van de beste kwaliteit zijn, geven wij tot 5 jaar garantie op onze e-bikes en 3 jaar garantie op de accu. Zo weet je zeker dat je lang van onze e-bikes kan genieten.

20201111-Waarom-Stella-Garantie-Afbeelding-880x920

Snel uit voorraad leverbaar

Als je een fiets koopt, wil je er ook zo snel mogelijk gebruik van maken. Dat snappen wij. Daarom is deze snel uit voorraad leverbaar. Haal je jouw e-bike bij één van onze ophaalpunten af? Dan is deze snel uit voorraad leverbaar en geniet je snel van jouw nieuwe e-bike!

20201111-Waarom-Stella-levertijd-Afbeelding-880x920

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Wij onderscheiden ons door rechtstreeks aan de consument te leveren. Door dit unieke concept zijn dure tussenschakels overbodig. Hierdoor leveren wij de beste e-bikes aan een eerlijke prijs.

20201111-Waarom-Stella-prijskwaliteit-Afbeelding-880x920

Nederlands kwaliteitsproduct

Nederlanders worden met een fiets in de hand geboren. Om de echte Hollandse kwaliteit van onze e-bikes te waarborgen, ontwikkelen en assembleren wij zelf de e-bikes in eigen fabriek in Nunspeet (op de Veluwe). Wist je dat wij het enige A-merk zijn met meer dan 250 monteurs in dienst?

20201111-Waarom-Stella-nl-kwaliteit-Afbeelding-880x920

Gratis testrit in onze E-bike Testcenters

Om de e-bike te vinden die bij jou past, is het belangrijk dat je verschillende e-bikes kan testen. Pas dan kan je een goede keuze maken. In onze E-bike Testcenters staan onze e-bikeadviseurs voor je klaar met de hele collectie e-bikes.

20201111-Waarom-Stella-service-aan-huis-v2-Afbeelding-880x920
BE-StellaBrochure-Flow-1080x1080
BE-StellaBrochure-Flow-1300x330

Vraag de gratis digitale actiebrochure aan!

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem direct in je mailbox!

  • Al 250.000 keer aangevraagd
  • Lees alles op het gemak waar en wanneer jij wil!
Gratis