Uniek serviceconcept

Uniek concept

Stella is de grootste e-bikespecialist van België. Dagelijks werken wij met een team van ongeveer 40 mensen aan één doel: jouw fietsplezier! 
Waarom je zou kiezen voor Stella? Ontdek het hier!

E-bikes direct geleverd uit de fabriek

Bij Stella ontwerpen en ontwikkelen we alle fietsen zelf. Hierdoor passen wij alle klantwensen toe op onze nieuwe e-bikes. Ook de assemblage gebeurt in eigen fabriek in Nunspeet (Nederland). Stella maakt gebruik van de beste materialen en onderdelen van A-merken. Omdat wij jouw favoriete e-bike rechtstreeks uit de fabriek bij je thuis leveren, ga jij met een betaalbare fiets aan de haal!

Gratis proefrit in testcenters of aan huis

Stella vindt het belangrijk dat je onze e-bikes eerst écht ervaart vooraleer je een keuze maakt. Jouw fietsmaatje zal je dan ook lange tijd vergezellen! In onze acht e-bike testcenters in Vlaanderen kan je terecht voor zo veel proefritjes jij wil. Ons team van e-bike adviseurs zoekt samen met jou naar de gepaste fiets en helpt je gezwind op weg. Wil je liever een e-bike testen in je vertrouwde omgeving? No worries, wij komen ook bij je thuis!

Stella service

Een e-bike vraagt over het algemeen meer onderhoud dan een fiets zonder elektrische ondersteuning. Gelukkig staat Stella ook na de aanschaf van je e-bike voor jou klaar! Heeft jouw fiets nood aan een onderhoud of service? Maak een service-afspraak op onze website. Vul kort je gegevens en voorkeurdag in en ons customerserviceteam doet de rest.

Eerlijke prijs

Stella onderscheidt zich door rechtstreeks aan de consument te leveren. Door dit unieke concept blijft er geen geld bij dure tussenschakels als een dealernetwerk liggen. Dit zorgt ervoor dat wij beste elektrische fietsen, voor een wel heel eerlijke prijs kunnen leveren. Wij staan voor de beste persoonlijke levering of service aan huis.

Nederlands kwaliteitsproduct

Bij Stella ontwikkelen wij onze elektrische fietsen zelf. Ons Research en Development team ontwikkelt in Nunspeet de nieuwste e-bikes. Daarnaast assembleren wij onze elektrische fietsen zelf in onze fabriek in Nunspeet. Hierbij maken we gebruik van alleen de allerbeste materialen en A-merken. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze elektrische fietsen waarborgen.

BE-StellaBrochure-Flow-1080x1080
BE-StellaBrochure-Flow-1300x330

Vraag de gratis actiebrochure aan!

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis