Welke e-bike past bij jou?

 

Een e-bike voor iedereen

De eerste stap in het keuzeproces is het bepalen waarvoor je de e-bike gaat gebruiken. Ga je lange afstanden fietsen en de omgeving ontdekken? Met de kinderen op pad? Of op de fiets naar je werk? We maken onderscheid tussen verschillende categorieën.

Wat voor fietser ben jij?

De Levensgenieter

Je geniet van het leven, je gaat erop uit. In het weekend een fietstocht maken met mooi weer spreekt je wel aan. Maar je gebruikt je fiets ook voor korte ritten om en rond het huis. Boodschappen doen of even snel de stad in, je pakt geregeld de fiets. Een e-bike met voorwielmotor kan goed bij je passen. Voordelig geprijsd en onderhoudsvriendelijk.

De Alleskunner

Je bent op zoek naar een e-bike die jou en je gezin overal naartoe brengt. Eentje waarop je kunt vertrouwen. Waarmee je je kinderen kunt vervoeren. Met onze mama-e-bike fiets je stad en land af, uiteraard met een steuntje in de rug. De ideale hulp in jullie drukke leven.

De Avonturier

Houd je ervan om lekker lang te fietsen en vind je stabiel fietsen en een natuurlijk rijgevoel belangrijk? Dan is een e-bike met middenmotor echt iets voor jou! Ga je als echte avonturier vaak op fietsvakantie en wil je veel bagage meenemen? Dan is een elektrische trekkingfiets dé e-bike die bij je past. 

De Multitasker

Je bent op zoek naar een e-bike die je naar je werk brengt, zonder dat je bezweet aan komt. Zonder dat je stress hebt over op tijd komen. Zonder je ergens zorgen over te maken. Je fietst op je gemak naar je werk en je komt ook weer met een leeg hoofd thuis. Uiteraard kun je gemakkelijk jouw laptop- of aktetas meenemen. 

Next Generation

Moet je ver fietsen naar school? Met de toffe Stella-schoolbikes ben je supersnel! Niet meer op de bus wachten, nooit meer met wind tegen fietsen en lekker snel weer thuis. Klinkt goed, toch? Je wordt geholpen door trapondersteuning, maar je blijft wel lekker in beweging.

BE-StellaBrochure-Flow-1080x1080
BE-StellaBrochure-Flow-1300x330

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Benieuwd naar welke e-bike het beste bij jou past? Download de gratis brochure boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis