E-bike Testcenters

Onze E-bike Testcenters zijn open op afspraak! Je bent van harte welkom om een gratis proefrit te maken in een E-bike Testcenter bij jou in de buurt. Het enige wat je hoeft te doen, is een afspraak te maken bij één van onze E-bike Testcenters. Uiteraard hanteren we alle richtlijnen.

Stella heeft een landelijke dekking van fietsenwinkels met E-bike Testcenters. Samen met onze unieke service aan huis, zijn wij altijd dichtbij. In onze E-bike Testcenters staat altijd het complete assortiment elektrische fietsen klaar voor een proefrit. Stella vindt het erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Onze E-bike adviseurs staan zes dagen per week voor je klaar om een passend advies te geven. Profiteer van één van onze acties en kom naar een Stella fietsenwinkel bij jou in de buurt. Alleen dan kan je pas echt lekker op weg!

201218-Testcenters-interior-Afbeelding-880x920

Altijd in de buurt

Je bent altijd van harte welkom in één van onze fietsenwinkels om de e-bikes van Stella te bekijken. Je kan hier geheel vrijblijvend een gratis proefrit maken op alle Stella damesfietsen, herenfietsen of mamafietsen. Bij alle fietsenwinkels is meer dan genoeg parkeerruimte en natuurlijk zorgen wij voor een heerlijk kopje koffie of thee.

210120-StellaBrochure-Flow-1070x790

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis