De Stella Foundation

Stella makes my day

Elke dag zetten wij ons vol overgave in om de dag te maken van onze klanten, collega’s en omgeving. Zo ontstond het idee van een Stella Foundation. Dit sluit precies aan op onze slogan Stella makes my day. Graag ‘maken we de dag’ van mensen. Dit zit soms in de kleinste, maar ook belangrijkste dingen. Wat een kleine moeite voor ons is, kan een groot gebaar zijn voor een ander. 

Graag geven we mensen een steuntje in de rug, net als een Stella e-bike doet. Daarnaast brengen we mensen graag in beweging en ondersteunen wij het om mobiel te blijven. Daarom organiseren en stimuleren wij verschillende activiteiten en acties in het teken van beweging, die een bijdrage leveren in ‘het maken van de dag’. Hiermee brengen we onze Makes My Day-filosofie in praktijk.

Bijdrages

De Stella Foundation heeft bijgedragen aan de volgende initiatieven.

Stella helpt doodziek gezin en doneert e-bikes tijdens tv-programma ‘Hart in Aktie'

Juist in deze moeilijke tijden ontstaan er talloze mooie initiatieven. Zo riep het tv-programma Hart in Aktie, gepresenteerd door Wendy van Dijk, de hulp in van de Stella Foundation, om een jong gezin uit Landgraaf aan e-bikes te helpen.

Stella Foundation hoort noodkreet Voedselbank en helpt met bezorging

Door de coronacrisis hebben sommige organisaties te maken met een steeds hoger wordende werkdruk, waaronder de Voedselbanken. Twee van onze bezorgers hielpen de Voedselbank mee met haar onmisbare taak: zij brachten met Stella bezorgbussen voedselpakketten rond in Harderwijk, Ermelo en Putten.

Wessel van Keuk fietst Tour op Stella e-bike voor KWF

Als eerbetoon aan zijn overleden vrouw fietst Wessel van Keuk de Tour de France. Hij fietst alle etappes op haar Stella e-bike, een dag voor het profpeloton uit. Tijdens het fietsen haalt Wessel geld op voor KWF Kankerbestrijding. De Stella Foundation sponsorde Wessel met €5,- per ingeruilde fiets en €1,- per online brochureaanvraag.

Op de e-bike van Portugal naar Nederland voor KWF Kankerbestrijding

Marcel Warbroek uit Terheijden fietste op zijn Stella e-bike van Portugal naar Nederland om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Op zondag 27 mei arriveerde hij in Nederland. Stella was hierbij aanwezig en overhandigde Marcel bij binnenkomst een cheque t.w.v. €500,-.

Team ‘Nunspeet Beweegt’ verruilt auto voor Stella e-bike

Team Nunspeet Beweegt is onderdeel van Sportbedrijf Nunspeet. Het team, bestaande uit combinatiefunctionarissen, werkt aan één doel: iedereen in de gemeente Nunspeet en omgeving met plezier laten bewegen. De Stelle Foundation stelde twee e-bikes, een Stella Kruier en Stella Vicenza Superior Nero aan het team beschikbaar.

Stella Foundation zorgt voor veiligheid Nunspeetse fietsclub

Stella Foundation sponsort de Nunspeetse fietsclub met opvallende veiligheidshesjes om de veiligheid tijdens diverse fietstochten te waarborgen. De fietstochten worden gereden van maart t/m oktober waarbij elke keer zo’n 50 actieve 55-plussers meefietsen.

Team Stella trapt mee voor Duchenne Heroes

Duchenne Heroes zet zich in voor een groot doel: een medicijn en betere kwaliteit van leven voor jongens met de dodelijke Duchenne spierdystrofie. Stella Foundation is trotse hoofdsponsor van het deelnemende team ‘Stella trapt door voor Lennart’ en overhandigde voor aanvang van de tocht €12.500,- sponsorgeld.

Stella sponsort Reddingsbrigade Nederland met snelle e-bike

Tijdens het WK Lifesaving in Noordwijk heeft de Stella Foundation een supersnelle en krachtige Fatbike t.w.v. € 3.700,- overhandigd aan Reddingsbrigade Nederland. Deze E-bike is een uitbreiding op het ‘wagenpark’ van de Reddingsbrigade.

BE-StellaBrochure-Flow-1080x1080
BE-StellaBrochure-Flow-1300x330

Vraag de gratis actiebrochure aan!

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis