Black Bike Friday

Black Bike Friday

Deze week profiteer je van Black Bike Friday Deals bij Stella! Extreem hoge kortingen op e-bikes en accessoires! Dus... grijp je kans!

Extreem hoge Black Bike Friday kortingen!

Black Friday betekent extreme kortingen bij Stella! Je krijgt alleen deze week heel veel korting op geselecteerde e-bikes en accessoires. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt!

Download de gratis e-bike brochure en ontvang de Black Bike Friday voucher

Benieuwd naar onze éxtra scherpe actieprijzen? Download de gratis brochure en profiteer direct! Je vindt in onze actiebrochure een speciale voucher waarmee je gebruik kunt maken van onze exclusieve Black Bike Friday actie!

201109-Outlet-brochure.jpg

 

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

.

1 Alleen geldig op geselecteerde e-bikes, zolang de voorraad strekt. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de adviesprijs. Garantie en service op locatie in België. Service alleen op afspraak. Kijk voor de algemene voorwaarden op stellabikes.be. 3Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu (op de Hybrid+ Collectie e-bikes aangekocht na 8 mei 2017) en twee jaar garantie op het motorpakket.

Oorsprong Black Friday

Black Friday is in de Verenigde Staten ontstaan, waar deze dag altijd de dag na Thanksgiving valt. De meeste werknemers hebben deze dag vrij. Black Friday wordt beschouwd als de dag die het begin van de kerstinkopen aankondigt. Black Friday heeft de afgelopen jaren ook in België flink aan populariteit gewonnen. In België is Black Friday vooral populair om goedkoop de cadeaus voor Sinterklaas en kerst in te kopen. Black Friday aanbiedingen zijn dan ook vaak extreme aanbiedingen in de vorm van hoge kortingspercentages, daarom is Black Friday de dag om goedkoop een e-bike aan te schaffen!