E-bike Fabrieksleegverkoop

E-bike Fabrieksleegverkoop

Profiteer van de E-bike Fabrieksleegverkoop bij Stella! Gloednieuwe e-bikes voor de allerscherpste prijzen van dit seizoen!

 

Tot €1.152 E-bike Korting1

Profiteer direct van de E-bike Fabrieksleegverkoop bij Stella! Wij maken ruimte in onze magazijnen voor de nieuwste 2021 e-bikemodellen en daarom zijn onze 2020 e-bikes éxtra scherp geprijsd! Maar wees er snel bij, want op=op!

Download de gratis e-bike brochure of plan uw proefrit aan huis

Benieuwd naar onze e-bike modellen en scherpe actieprijzen? Download de gratis brochure en profiteer direct! Liever meteen een gratis proefrit maken? Geen probleem! Voor een gratis proefrit komen wij namelijk gewoon bij u aan huis. Net zo makkelijk! Plan direct een gratis proefrit en ervaar Stella! 

 

1Niet i.c.m. andere lopende acties. Alleen geldig op de adviesprijs. Inruil alleen mogelijk bij aanschaf van een e-bike met 8 versnellingen. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2Garantie en service op locatie in België. Service alleen op afspraak. Kijk voor de algemene voorwaarden op stellabikes.be. 3Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu (op de Hybrid+ Collectie e-bikes aangekocht na 8 mei 2017) en twee jaar garantie op het motorpakket.