E-bike subsidie Amsterdam

E-bike subsidie Amsterdam

Heb je een brom- of snorfiets uit 2010 of ouder, waarmee je niet meer in de milieuzone in Amsterdam mag? En heb je een stadspas met groene stip? Mooi! Dan kun je mogelijk subsidie aanvragen voor de aanschaf van een Stella e-bike!

Maximaal €1.000,- subsidie

De gemeente Amsterdam heeft een regeling die het makkelijker maakt om over te stappen naar bijvoorbeeld een e-bike. Kies je ervoor om je vervuilende brom- of snorfiets te verruilen voor een Stella e-bike? Dan ontvang je een tegoed van maximaal €1.000,- van de gemeente Amsterdam. Dit kan gebruikt worden als subsidie voor de aanschaf van een elektrische fiets. Voor meer informatie over de subsidie, klik hier.

Extra Stella e-bike korting

Stella komt eigenaren van een tweetakt brom- of snorfiets in de gemeente Amsterdam graag tegemoet. Daarom geven wij een extra korting tot €275,-. Dit in de vorm van tot €150,- korting op een e-bike en tot €125,- korting op e-bike accessoires. De Stella korting in combinatie met de regeling van maximaal €1.000,- zorgt ervoor dat je wel heel voordelig een Stella e-bike kunt aanschaffen!

U heeft al een Stella e-bike vanaf

€ 999,-

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

.

*Niet i.c.m. lopende acties en inruil. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu en twee jaar garantie op het motorpakket. Enkel bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike. Alleen geldig op de adviesprijs. Actie geldig t/m 01-05-2018.