E-bike vergoeding bij sloop snorfiets en bromfiets

E-bike vergoeding bij sloop snorfiets en bromfiets

De Gemeente Rotterdam neemt maatregelen tegen de vervuilende brom- en snorfietsen. Er komt een regeling voor eigenaren van tweetakt brom- en snorfietsen in Rotterdam. Dit om hen te stimuleren over te stappen naar een schonere manier van reizen.

Overstappen naar een schonere manier van reizen

De gemeente Rotterdam heeft een regeling die het makkelijker maakt om over te stappen naar bijvoorbeeld een e-bike. Kies je ervoor om je tweetakt brom- of snorfiets naar de sloop te brengen? Dan ontvang je een tegoed van €300,-. Dit kan gebruikt worden als sloopsubsidie voor de aanschaf van een elektrische fiets. Er zijn inmiddels meer dan tweehonderd scooter recycling punten waar je je brom- of snorfiets kunt inleveren.

Extra Stella e-bike korting

Stella komt eigenaren van een tweetakt brom- of snorfiets in de gemeente Rotterdam graag tegemoet. Daarom geven wij een extra korting tot €275,-. Dit in de vorm van tot €150,- korting op een e-bike en tot €125,- korting op e-bike accessoires. De Stella korting in combinatie met de regeling van €300,- zorgt ervoor dat je wel heel voordelig een Stella e-bike kunt aanschaffen!

U heeft al een Stella e-bike vanaf

€ 999,-

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

.

*Niet i.c.m. lopende acties en inruil. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu en twee jaar garantie op het motorpakket. Enkel bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike. Alleen geldig op de adviesprijs. Actie geldig t/m 01-05-2018.