De nieuwe e-bike specialist van Vlaanderen

De nieuwe e-bike specialist van Vlaanderen

Bij Stella kan iedereen terecht voor een e-bike. Of u nu op zoek bent naar een e-bike voor recreatief gebruik, woon-werkverkeer of voor het doen van boodschappen. Van voorwielmotor tot Shimano Steps en Bosch middenmotoren. Wat u ook zoekt, bij Stella vindt u altijd een e-bike die bij u past!

Stella Service: uniek in België

Bij Stella leveren we niet alleen e-bikes, maar we ontzorgen u ook na de aankoop. Want voor de levering en service komen we gewoon bij u thuis. En dat voor een eerlijke prijs. Dat alles is mogelijk doordat wij onze e-bikes direct aan de consument leveren. Zonder dure tussenschakels als een dealernetwerk. Dat noemen we ons unieke concept.

Kom langs en leer alles over e-bikes!

Bezoek één van onze E-bike Testcenters en leer alles over onze e-bikes. Onze E-bike Adviseurs zijn specialisten en kunnen u alles uitleggen. Maak een testrit en ervaar de e-bike zelf, want dat is het allerbelangrijkste. Maar pas op: u bent meteen verliefd!

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

1Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd.Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2Garantie en service op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. 3Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu (op de Hybrid+ Collectie e-bikes  aangekocht na 8 mei 2017) en twee jaar garantie op het motorpakket. 4Bij voorraadmodellen en afhaal bij de Stella fabriek. Actie geldig t/m 15-02-2020.