Kom naar onze Opendeurdagen!

Kom naar onze Opendeurdagen!

Bij Stella kan iedereen terecht voor een elektrische fiets. Of u nu op zoek bent naar een elektrische fiets voor recreatief gebruik, woon-werkverkeer of voor het doen van boodschappen. Van voorwielmotor tot Shimano Steps en Bosch middenmotoren. Wat u ook zoekt, bij Stella vindt u altijd een elektrische fiets die bij u past!

Stella Service: uniek in België!

Bij Stella leveren we niet alleen elektrische fietsen, maar we ontzorgen u ook na de aankoop. Want voor de levering en service komen we gewoon bij u thuis. En dat voor een eerlijke prijs. Dat alles is mogelijk doordat wij onze elektrische fietsen direct aan de consument leveren. Zonder dure tussenschakels als een dealernetwerk. Dát noemen we ons unieke concept.

Kom langs en leer alles over e-bikes!

Bezoek één van onze E-bike Testcenters en leer alles over onze e-bikes. Onze E-bike Adviseurs zijn specialisten en kunnen u alles uitleggen. Maak een testrit en ervaar de e-bike zelf, want dat is het allerbelangrijkste. Maar pas op: u bent meteen verliefd!

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

1Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd.Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2Garantie en service op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. 3Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu (op de Hybrid+ Collectie e-bikes  aangekocht na 8 mei 2017) en twee jaar garantie op het motorpakket. 4Bij voorraadmodellen en afhaal bij de Stella fabriek. Actie geldig t/m 14-03-2020.