E-bike Zomer Kortingen

E-bike Zomer Kortingen

Geniet u ook zo van de zomer? Het is echt prachtig zomerweer! Ideaal om op pad te gaan met een Stella e-bike.

Tot €400 E-bike Korting

Tijdens de E-bike Zomer Kortingen ontvang je tot €400 korting op een Stella e-bike bij aanschaf van een Stella accessoires. We snappen dat je snel gebruik wil maken van jouw nieuwe e-bike en daarom zijn diverse modellen direct uit voorraad leverbaar! Download de gratis brochure en profiteer direct!

Ervaar het zelf met een proefrit

U bent van harte welkom om in één van onze E-bike Testcenters een proefrit te maken op onze Stella e-bikes. Uiteraard hanteren wij de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad. Zo weet u zeker dat u in een veilige omgeving een proefrit kunt maken. Plan direct uw proefrit en profiteer van E-bike Korting tot €400!

200408-Proefrit-BLOK-Private-Shopping.jpg

Private shopping

Wanneer u een persoonlijke afspraak maakt in één van onze E-bike Testcenters, zorgen wij ervoor dat u op dat moment alleen in onze winkel bent! Kies uw vestiging en plan direct een persoonlijke afspraak!
 
200408-Proefrit-BUTTON-Persoonlijke-afspraak.png

200408-Proefrit-BLOK-Proefrit-aan-huis.jpg

Plan uw proefrit aan huis

U hoeft de deur niet uit voor het maken van een proefrit, want wij komen gewoon naar u op locatie! Plan direct uw proefrit aan huis!
 
 
200408-Proefrit-BUTTON-Proefrit.png

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

.

1Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike met Shimano Nexus 8 naaf. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2Garantie en service op locatie in België. Service alleen op afspraak. 3Bij voorraadmodellen gedurende looptijd van de actie.