Header
Zoek een Stella-locatie in de buurt

  E-bike Servicecenters

  Service en onderhoud voor iedere Stella e-bike

  Heeft jouw e-bike een servicebeurt of onderhoud nodig? Geen probleem! In onze E-bike Servicecenters staan onze e-bikemonteurs voor je klaar. En door onze landelijke dekking, zit er altijd wel een E-bike Servicecenter bij jou in de buurt. Het enige wat je hoeft te doen is een service-afspraak maken. Dan zorgen wij ervoor dat je weer zo snel mogelijk kunt genieten van jouw e-bike.

  Maak een service-afspraak
  201217-Alkmaar-Persoon-Afbeelding-880x920

  Doe-het-zelf onderhoud

  Wij hebben vakkundige servicemonteurs in dienst die jou graag willen helpen met problemen aan de e-bike, maar zelf kun jij ook al een aantal onderhoudsklusjes doen. Onze monteurs leggen in deze servicevideo’s alles op een begrijpelijke wijze uit.

  Veelgestelde vragen

  Zeker wanneer je niet zo bekend bent met een e-bike, kunnen wij ons voorstellen dat je vragen hebt over het onderhoud. Misschien komt jouw vraag wel vaker voor en kun je het antwoord vinden bij de veelgestelde vragen!

  Vraag het aan de expert

  Heb je niet gevonden wat je zocht? Dan helpen we je graag verder! Neem contact op met onze technische helpdesk. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag, 08:30 - 17:30 uur.

  Telefoonnummer: 0800 - 82 707

  E-mailadres: Info@stellabikes.be

  210128-Klantenservice-Expert-Afbeelding-880x920