Ontdek de wereld van Stella Bikes

Onbezorgd op pad met een comfortabel duwtje in de rug? Ontdek nu de wereld van Stella e-bikes, mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Stella Bikes en OKRA! Awardwinnende e-bikes, stuk voor stuk ontworpen in onze eigen fabriek en gemaakt met veel liefde en vakmanschap. Maar Stella is meer dan het product alleen. Het is een combinatie van kennis, kwaliteit en service.

Door de exclusieve samenwerking, kan jij als OKRA-lid genieten van onze uitzonderlijk kortingen. Maar dat is nog niet alles! Zo leveren wij de e-bikes gratis tot bij jou thuis. Ontdek hieronder het exclusieve OKRA-aanbod.

Het gemak en comfort van een Stella e-bike in het echt ervaren? Plan een gratis testrit in één van onze testcenters of bij jou thuis.

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Wist je dat je bij Stella gratis jouw favoriete e-bike(s) gewoon bij jou in de straat kunt testen? Verliefd geworden op jouw droommodel? Dan stellen onze e-bike experts de fiets naar wens af en kun je hem thuis laten bezorgen. En ook daarna staat Stella gewoon voor je klaar, met een uitgebreide servicebeurt aan huis. Liever geen afspraak aan huis? Kom gerust naar één van onze Stella E-bike Testcenters voor service of een testrit.  

En naast onze eigen e-bikefabriek én ons vloeiende aan-huis-concept, onderscheiden wij ons door onze megascherpe prijzen. Wij hebben geen dealerschappen, wat betekent dat we direct e-bikes aan de klant verkopen, zonder tussenschakels. Daardoor bieden wij de allerbeste e-bikekwaliteit voor de laagste prijs.

Dit alles maakt het Stella-concept uniek. Wat wij het állerbelangrijkste vinden? Dat jij alles uit je dag haalt met onze elektrische fietsen; minder inspanning, meer ontspanning! 

*Actie is geldig zolang de voorraad strekt.