Drie onvergetelijke fietsroutes in de lente

Na een lange periode met koele dagen en veel regen wordt het eindelijk weer wat warmer. Dus wat dacht je ervan, spring op het zadel en trek de natuur in met deze drie mooie voorjaarsroutes.

1. Ontdek de groentetuin van Europa

Langs de grens tussen Ardooie en Koolskamp in West-Vlaanderen is het groener dan groen. Een ware trekpleister voor toeristen, deze groentetuin van Europa. Eerst zien en dan geloven? Pak je e-bike, volg de fraaie Veldroute en geniet van de rustieke hoeven en weilanden die de streek rijk zijn.

2. De Kalmthoutse Heide

De Heideroute mag dan wel de oudste themaroute in de Kempen zijn, maar zeker niet de minst populaire. Integendeel, elk jaar maken honderden fietsfanaten deze prachtige tocht langs de Kalmthoutse Heide. Een fraaie route, tip van ons!

3. Zeeuwse zonnestralen

Steek de grens over en ontdek Zeeland op de e-bike. Zeeland is de perfecte locatie om strand en steden met elkaar af te wisselen, want onder andere Vlissingen, Middelburg en Goes liggen op een geschikte fietsafstand van de kust.

Heb jij geen e-bike maar wil je wel zoveel mogelijk van het Zeeuwse landschap zien? Begin je tocht dan in Burgh Haamstede. Daar kun je vanaf de verhuurlocatie van Stella direct aan je Zeeuwse avontuur beginnen.

Maak je eigen fietsroute

Wil je liever zelf een mooie fietsroute samenstellen? Je kiest een streek uit waar je nog nooit bent geweest, in deze tijd het liefst een beetje afgelegen, en zoekt daar de mooiste fietspaden. Stella-fiets opladen, thermoskan koffie mee, broodjes smeren en gáán. Hoe? Dat lees je hier!