Genieten van een herfsttocht op de e-bike

De straten zijn gekleurd met de van de bomen gevallen blaadjes, een paraplu is niet overbodig en de bossen ruiken heerlijk: het is herfst! Dit seizoen is prachtig om te fietsen, de natuurgebieden zien er weer heel anders uit dan de afgelopen maanden. Een diversiteit aan herfstkleuren, paddenstoelen en het zonnetje dat toch nog vaak doorbreekt. Dit beleef je allemaal tijdens een ontspannen fietsroute in de herfst. Doe inspiratie op van deze drie onmisbare routes voor dit seizoen!

Vind de rust in Vierhouten

De Veluwe bij Vierhouten ziet er ieder seizoen anders uit, maar het is daar altijd mooi. Van paarse heiden, tot kleurrijke bossen. In de buurt van Vierhouten kun je vele kilometers door het prachtige gebied fietsen en genieten van de herfst en natuur om je heen. Via de Elspeetse Heide kom je in het Leuvenumse Bos. Hier vind je de rust en frisse lucht tussen allerlei soorten bomen, gesierd met tal van verschillende herfstkleuren. Gelukkig kun je met de e-bike lange afstanden afleggen, want er is te veel te zien op de Veluwe!

Geniet van de Brabantse natuur

Een ander mooi bosrijk gebied vind je in de buurt van Breda. In het Mastbos, iets zuidelijker van de stad, kom je één van de oudste naaldbossen van Nederland tegen. Vervolg je fietstocht over landwegen naar Bavel, waar je kunt genieten van het zicht van oude boerderijen. Ben je helemaal opgeladen van je herfsttocht door de Brabantse natuur? Geniet dan nog even van een welverdiend drankje in Breda!

Uniek landschap in ’t Gooi

Voor een gevarieerd landschap ben je in ’t Gooi aan het juiste adres. Een e-bike met middenmotor is zeer geschikt om over de routes van de Utrechtse Heuvelrug te fietsen. Ook met een voorwielmotor geniet je van de verschillende bossen met naald- en loofbomen en daarnaast van graslanden en de kleurrijke heide. Tijdens de herfst ontdek je in dit gebied de diversiteit aan diersoorten en natuur. Vervelen zul je zeker niet doen: er is genoeg te zien tijdens je fietstocht in ’t Gooi!

Wat vind jij de mooiste fietsroute in de herfst?