Heeft uw partner al een elektrische fiets?

Komt het u bekend voor? Tijdens een fietstochtje moet u kiezen: of u zoeft uw partner voorbij en wacht een aantal kilometers verder tot hij u weer ingehaald heeft óf u past uw fietstempo aan maar wordt hier zo geïrriteerd door dat een fietstocht allesbehalve gezellig is. Uw partner heeft namelijk nog geen elektrische fiets! U heeft hem al verschillende keren proberen te overtuigen van hoe fijn een e-bike fietst maar tevergeefs. Wij zetten daarom graag een aantal overtuigende voordelen voor u op een rijtje, waarmee u hem misschien wel zover krijgt!

Enkele redenen om uw partner te overtuigen

Een elektrische fiets is beter voor het milieu, en dus voor het nageslacht. U stoot namelijk geen CO2 uit waar en wanneer u rijdt. En als u uw fiets dan ook nog eens met groene stroom oplaadt, rijdt u klimaatneutraal. Eén van de schoonste vormen van vervoer dus!

Hoewel de fiets in aanschaf iets duurder is, is hij een stuk goedkoper in het gebruik dan andere vormen van vervoer. De kilometerkosten zijn laag, u betaalt geen wegenbelasting en de fiets heeft weinig onderhoud nodig. Wanneer u anders misschien de auto zou nemen omdat de afstand te lang is om met een ‘gewone’ fiets te fietsen, kunt u nu wel fietsen en geld besparen.

Heeft uw partner doordat zijn ogen verslechterd zijn meer moeite met inparkeren? Dat is met een e-bike verleden tijd, en dat geldt ook voor de bijkomende parkeerkosten.

Wanneer u niet meer zo flexibel en fit bent, moet u juist in beweging blijven. Maar een gewone fiets is dan een stuk vermoeiender met meer kans op overbelasting of blessures.

U kunt langere routes rijden of dezelfde route in minder tijd. U heeft immers een ‘steuntje’ in de rug en u komt niet langer bezweet aan!

Is het u gelukt? Heeft u uw partner zover? Dan willen we u graag nog op één van onze leuke modellen attenderen. De Stella Tours en de Stella Toulouse zijn bij elkaar passende mannen- en vrouwenmodellen elektrische fietsen. Echte hippe stadsfietsen. Zo wordt samen fietsen nog leuker! Vraag vrijblijvend een demonstratie van een e-bike aan.