Laat uw elektrische fiets tot driewieler ombouwen

De elektrische driewieler wint steeds meer aan populariteit. Een driewieler werd al vaak verkocht, maar nu er een elektrische versie met trapondersteuning is, is de driewieler nog populairder. En dat is niet zonder reden!

Voor wie is een driewieler geschikt?

De driewieler is al langer een veel gebruikt vervoermiddel voor iedereen die moeite heeft met evenwicht op een fiets door bijvoorbeeld een lichamelijke beperking of een evenwichtsprobleem. Maar deze fiets is niet langer alleen interessant voor mensen met een handicap. Dankzij het moderne uiterlijk, de mooie vormgeving en het gebruik van de nieuwste technieken spreekt deze fiets tegenwoordig ook mensen zonder handicap aan. Fietsen kost u weinig energie en u bent uiterst stabiel en veilig op de weg.

Waarom een driewieler?

Een elektrische driewieler vergroot uw mobiliteit en zelfstandigheid en verbetert uw conditie omdat u toch in beweging blijft. U bent met een elektrische driewieler niet meer afhankelijk van taxivervoer of een scootmobiel en u kunt zelfs in heuvelachtig gebied of met tegenwind aardige afstanden afleggen. Maar ook wanneer u er wel langere afstanden mee af moet leggen, kunt u van deze fiets gebruikmaken. De fiets biedt een groot rijcomfort en is dankzij de andere zithouding eenvoudiger te besturen dan een niet-elektrische driewieler. De lage instap zorgt ervoor dat u zeer gemakkelijk op- en afstapt. U hoeft niet meer naar de fysiotherapie om daar op een hometrainer aan uw beweging te werken maar kunt lekkere uitstapjes maken. U stelt zelf in hoeveel u mee wilt trappen en hoe zwaar u het dus voor uzelf maakt.

Uw elektrische fiets om laten bouwen door Stella

Wij hebben bij Stella een elektrische Driewieler die u kunt uitproberen. Maak een proefrit op de Stella elektrische driewieler om zelf te ervaren wat u het fijnste vindt fietsen! Maar ook als u al een elektrische Stella fiets in uw bezit heeft en toch interesse heeft in een elektrische Driewieler zijn er mogelijkheden! U kunt bij ons uw elektrische fiets tot een driewieler op maat om laten bouwen. Deze zeer goed betaalbare oplossing is mogelijk met alle modellen met een dichte kettingkast, 8 versnellingen en een voorwielmotor. Neem contact op voor meer informatie!