Met een e-bike in de bergen

Ben je een groot fietsliefhebber en trek je er graag op uit? Met de fietsen van Stella is dit natuurlijk mogelijk en geniet je van een extra steuntje in de rug. Een elektrische fiets is ideaal voor wat steilere oppervlakten of als je een tochtje in de bergen wilt maken. De lichte motor ondersteunt jou waar nodig is, waardoor je zonder moeite met jouw elektrische fiets in de bergen kunt fietsen.

Fietsen in Winterberg

Voor veel Nederlanders is fietsen in Winterberg een populaire fietsbestemming. Winterberg, en eigenlijk heel Sauerland, is dankzij haar practige natuur bij uitstek geschikt om te fietsen. Een e-bike komt hier goed tot zijn recht! De omgeving van Winterberg is een waar fietsparadijs met een gevarieerd landschap zoals het vlakkere noordwesten of het bergachtige Hochsauerland.

Krachtig en comfortabel

De Stella fietsen zijn afkomstig uit eigen fabriek en vervaardigd uit de beste kwaliteit onderdelen. Het rijcomfort is optimaal en de technische snufjes zijn allemaal volgens de laatste trends en intern verwerkt. Hierdoor is fietsen met een elektrische fiets in de bergen een fluitje van een cent. Met een krachtige dubbele vering in de voorvork en zadelpen is het fietsen over oneffen terrein geen enkel probleem. Natuurlijk geeft ook de 40 Nm stille motor jou het steuntje in de rug waar nodig!

Met een elektrische fiets in de regen?

Hetzelfde geldt voor het fietsen met een elektrische fiets in de regen. Met de fijne ondersteuning fiets je altijd met de wind in de rug. Voor de fiets is regen geen enkel probleem, deze is volledig afgesloten voor vuil en vocht. Dus maak je vooral geen zorgen als je onverhoopt met jouw elektrische fiets in de regen terecht bent gekomen, de fijne trapondersteuning zorgt er in ieder geval voor dat je snel thuis bent!

Service en onderhoud

De elektrische fietsen van Stella hebben standaard 5 jaar garantie na aankoop. Op de losse onderdelen als bijvoorbeeld een accu heb je 2 jaar garantie. Verder zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk, maar mocht het voorkomen dat je te maken hebt met een defect dan staan wij natuurlijk zo bij jou op de stoep. Dat is onze service!